У Києві пройдуть безкоштовні екскурсії

У Києві пройдуть безкоштовні екскурсії -

У Києві пройдуть безкоштовні екскурсії - фото: tamtour.com.ua

Події
29 червня 2023 14:21
Автор: София Бакун

30 червня та 1-2 липня у столиці відбудуться безоплатні екскурсії за 8-ма різними маршрутами. Прогулянки містом організовані Управлінням туризму та промоцій КМДА та КНП "Київський центр розвитку туризму".

Вже цими вихідними кияни та гості столиці зможуть насолодитися такими екскурсіями:

– екскурсійний маршрут "Київ незламний" відбудеться 30 червня (початок о 18:00). Ви почуєте правдиву історію Києва – від часів Другої світової війни й до сьогодення, а також дізнаєтесь про людей, які відіграли роль у його незламності та перемозі. Реєстрація за посиланням.

– екскурсійний маршрут "Все починається з Університету" відбудеться 1 липня (початок о 13:00). Як Університет дав початок розбудови Києва, які таємниці зберігає ботанічний сад та внаслідок чого був побудований червоний корпус - ви дізнаєтесь від гіда під час цієї екскурсії. Реєстрація за посиланням.

– екскурсійний маршрут "Київ хрещатий" відбудеться 1 липня (початок о 15:00). Гід проведе екскурсію прекрасним старовинним містом, розповість його історію та людей, які формували, створювали і будували Київ. Також відбудеться екскурс по боротьбі українського народу за свою свободу та незалежність. Реєстрація за посиланням.

– екскурсійний маршрут "Як козаки та магістрат на Подолі жили" відбудеться 1 липня (початок о 18:00). Ви дізнаєтесь про секрети середньовічного Подолу та традиції Київського самоуправління. Реєстрація за посиланням.

– екскурсійний маршрут "Прогулянка театральним Києвом" відбудеться 30 червня (початок о 15:00) та 02 липня (початок о 12:00). Гід розповість як і коли виникли театральні традиції Києва, а також про перші театри, їх корифеїв та сучасних майстрів сцени. Реєстрація за посиланням.

– екскурсійний маршрут "Київ – серце Європи" відбудеться 2 липня (початок о 16:00). Ви зможете насолодитись виглядом та історіями про архітектуру Києва та різноманітні об’єкти, які пов’язують наше місто з Європою, а також з будівлі, які були збудовані європейськими архітекторами. Реєстрація за посиланням.

– екскурсійний маршрут  "Таємниці града Ярослава" відбудеться 2 липня (початок о 18:00). Ви дізнаєтесь про історію давнього Києва, Софійського та Михайлівського соборів. Реєстрація за посиланням

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах