Власники київського кафе прокоментували скандал через пісні Лепса у закладі

Власники київського кафе прокоментували скандал через пісні Лепса у закладі -

Власники київського кафе прокоментували скандал через пісні Лепса у закладі - фото: hromadske.radio

Події
03 липня 2023 11:54
Автор: София Бакун

Власники кафе "Дубрівка" у Києві прокоментували скандал із прослуховуванням музики російського виконавця Григорія Лепса у закладі.

Нещодавно у кафе "Дубрівка" розгорівся скандал після того, як у мережу потрапило відео, де гості закладу виконували в караоке пісню затятого путініста Лепса. На відео можна побачити, як інша відвідувачка зробила зауваження щодо вибору пісні та попросила не співати мовою окупанта. За інформацією автора відео, після цього жінку виштовхали з кафе та змусили відмовитися від претензій.

Після шквалу обурень в інтернеті правоохоронці Броварського управління поліції Київщини перевірили заклад, у якому стався конфлікт. На адміністрацію закладу склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 155 Кодексу про адміністративні правопорушення (порушення правил торгівлі, виконання робіт та надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг). Санкція передбачає лише від 17 до 170 гривень штрафу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію

Пізніше власник та адміністратор кафе "Дубрівка" вибачилися за інцидент. У відеозверненні вони вибачилися за те, що не простежили за репертуаром та запевнили у своїй патріотичній позиції. Адміністратор розповіла, що у закладі є окремі будиночки, в одному з яких відбувався банкет на 30 осіб. Люди прийшли туди зі своєю музикою. Адміністратору сам замовник повідомив, що йому зробила зауваження через музику "якась дівчина, яка зайшла з телефоном, плюнула в замовника і почала знімати". Дівчину, що знімала, прогнала замовниця, а не адміністратор, як повідомлялося спочатку.

Власник кафе, у свою чергу, заявив, що йому стали надходити погрози після публікації відео, тому він також уточнив, що адміністрація до того, що сталося, не мала стосунку. Поліцію викликав сам власник за фактом того, що сталося.

Нагадаємо, що торік Міністерство культури та інформаційної політики підготувало санкції проти 47 російських артистів, які підтримують війну Росії в Україні, до якої входить і Лепс.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах