У Київській області створюють каталог з відновлення

У Київській області створюють каталог з відновлення області -

У Київській області створюють каталог з відновлення області - фото: bigkyiv

Події
26 липня 2023 15:51
Автор: София Бакун

Каталог відновлення міститиме інформацію про об’єкти, які були відбудовані за кошти, виділені з резервного фонду держбюджету.

Як повідомили в КОВА, всього в області, внаслідок російського вторгнення, було зруйновано понад 27 тисяч об’єктів. Їх почали відбудовувати, як тільки це стало безпечно. Першочергово відновлювали заклади освіти, дошкільні заклади й лікарні та проводилися поточні ремонти багатоповерхових будинків. 

Загалом протягом 2022 року за кошти з резервного фонду державного бюджету було відновлено більше 1000 об’єктів на загальну суму понад 700 мільйонів гривень. Задля прозорості та через відповідальність перед жителями Київщини, місцевою владою було прийнято рішення створити Каталог відновлення Київщини за 2022 рік.

У ньому будуть дані про відновлення приватних та багатоквартирних будинків, об’єктів критичної інфраструктури, закладів освіти та охорони здоров’я, закладів культури, адміністративних будівель, ремонт пошкоджених доріг (ліквідація вибоїн покриття) тощо.

Подібний каталог об’єктів, відновлених у 2023 році, згодом також буде розроблено та оприлюднено на сайті Київської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, у трьох медзакладах Києва за кошти німецьких партнерів встановлять автономні сонячні електростанції, які забезпечать безперебійне постачання електроенергії. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах