СБУ і ДБР проводять обшуки у нардепа Дубінського, який поїхав на відпочинок закордон

СБУ і ДБР проводять обшуки у нардепа Дубінського, який поїхав на відпочинок закордон -

СБУ і ДБР проводять обшуки у нардепа Дубінського, який поїхав на відпочинок закордон - фото: facebook.com/sluganarodu.official

Події
03 серпня 2023 12:06
Автор: София Бакун

Служба безпеки та Державне бюро розслідувань проводять обшуки у ще одного народного депутата України, оскільки мають сумніви щодо законності його виїзду за кордон на період воєнного стану.

Як повідомляє пресслужба СБУ, за даними слідства, Дубінський поїхав за межі України під приводом супроводження свого батька на лікування до іноземного медзакладу. Натомість, батько нардепа виїжджав та повертався після лікування до України самостійно.

Крім того, правоохоронці розслідують факти підписання народним депутатом офіційних документів під час його перебування за межами України, що може свідчити про їх підроблення.

Для з’ясування всіх обставин і надання правової оцінки діям парламентаря тривають слідчі дії у межах кримінального провадження, розпочатого за двома статтями Кримінального кодексу України.

Підозрюваному загрожує покарання до 6 років позбавлення волі.

Нардепа Олександра Дубінського внесли до санкційного списку США за втручання у вибори, а пізніше виключили із парламентської фракції "Слуга Народу".

Нагадаємо, ДБР повідомило про підозру у держзраді екснардепу від ОПЗЖ Рабіновичу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах