"Маніпулював та відмовлявся від контрацепції": жінки звинувачують військового Влада Сорда в обмані

"Маніпулював та відмовлявся від контрацепції": жінки звинувачують військового Влада Сорда в обмані -

"Маніпулював та відмовлявся від контрацепції": жінки звинувачують військового Влада Сорда в обмані - фото: instagram.com/chimeraspublisher

Події
14 серпня 2023 15:51

У соцмережах розгорівся скандал – жінки звинувачують війського Влада Сорда у маніпуляціях, за допомогою яких він вступав з ними в інтимні стосунки.

Хто такий Влад Сорд?

Влада Сорда насправді звати  Владислав Гранецький-Стафійчук. Йому 27 років. Він український видавець, поет та прозаїк. Влад військовослужбовець, ветеран АТО. Він брав участь у Революції Гідності, а потім пішов воювати добровольцем, після чого підписав контракт і потрапив в 93-ю бригаду. 

У Владислава багато наград та звань, серед яких медаль "Учасник АТО", ордени "Гідність та Воля" та "Орден Слави". Однак був і скандал у 2021 році – поліція виявила, що Сорда не нагороджували Орденом "Богдана Хмельницького". Тому на нього склали протокол за незаконні дії щодо державних нагород. Також соцмережами шириться інформація, начебто Сорда не воював в Іловайську і зараз проводить фейкові військові збори. Однак підтвердження цих чуток немає.

Перед історією про новий скандал варто вточнити, то Сорд – одружений. Його дружина – письменниця Вікторія Гранецька. Це не приховується – сімейний стан вказаний і на сторінці Сорда в Фейсбук, і Вікіпедії.

У чому суть нового скандалу?

У Твіттері та Телеграмі спалахнув скандал – дві жінки почали розповідати, що вони зустрічалися з одруженим Сордом. При цьому кожна з них думала, що єдина. Вони кажуть, що чоловік маніпулював ними. 

Як зароджувалися стосунки одніє з жінок

Одна з них розповіла, що познайомилася з ним в кінці червня 2022 року в Тіндері. Жінка одразу сказала, що не шукає зараз стосунків і він погодився на такий формат. 

- Я взагалі не знала хто він, чим він займається, бо в Твіттері не сиділа активно на той момент. На першій зустрічі він забомбив мене фантастичними розповідями про свій нереально класний бізнес, а також розказав про фіктивний шлюб з дружиною, який був йому необхідний для створення Дому Химер, адже на той момент він не мав імені і був ніким в літературному світі. За його словами, Вікторія (дружина) була в курсі його мотивів, – пише жінка.

Перші повідомлення в Тіндері -Перші повідомлення в Тіндері - фото: t.me/oberst_serpent1
Перші повідомлення в Тіндері -Перші повідомлення в Тіндері - фото: t.me/oberst_serpent1

За її словами, Влад постійно маніпулював почуттями жінки – розповідав про війну, про загиблих побратимів, про те, що привіз в Київ тіло загиблого Романа Ратушного. Чоловік казав, що в Тіндері його змусив зареєструвати побратим, бо він завжди "працює один за всіх і проти всього світу, тому необхідно знайти когось, хто буде на його стороні". 

Згодом жінка побачилася з Владом і той напрощання поцілував її в щоку, що киянці не сподобалося, бо вона попереджала про незацікавленість у романтичних стосунках. 

У листопаді вони знову побачилися – за словами жінки, він її міцно обійняв і схопив за руку:

- Ще раз нагадаю, що я регулярно повторювала, що не зацікавлена в романтичних стосунках! Проте ось ця "обробка" жертви продовжувалась: щенячі очки, навалювання про те, яка я особлива, як йому добре САМЕ зі мною, постійний фізичний контакт, розповіді про те, який він молодець, який травмований, що навіть терапевти плакали, коли він їм розказував свою історію, але тим не менш він справляється. Я здалась, думаючи, що людині дійсно не вистачає якогось тепла та любові, – пише жінка.

Після зустрічі жінка не встигла потрапити додому до комендантської години, тому залишилася ночувати у нього, де в них стався перший секс. Не відмовилася вона через жаль до нього:

- Чи могла я відмовити? Могла і було таке бажання, але за рахунок думок про те, що я дуже сильно подобаюсь йому, він військовий, який постійно повторює як йому не вистачає когось біля нього, почуттів, любові, який він страшний, некрасивий і поганий, я не змогла це зробити, – пише жінка.

Далі зустрічі почалися регулярними. Він купляв подарунки, водив в заклади, розповідав, що може купити в Києві квартиру для неї. Коли він дізнався, що жінка колись хоче вийти заміж та мати дитину, то почав роздумувати і про це, хоча сам, за словами жінки, безплідний. Казав, що лікар запевняв, мовби це можна виправити.

- Після цього всього перед його від’їздом на фронт я вирішила проговорити з ним той момент, що не дивлячись на те, що я не хотіла стосунків, вони все ж таки стались. І я чітко проговорила з ним формат, сказавши, що зацікавлена в тому, щоб ходити на побачення з іншими хлопцями, але не зацікавлена займатись з іншими сексом. Спитала чи він хоче знати про мої побачення. На що він відповів, що хоче знати тільки якщо мене хтось образить, – згадує жінка, уточнюючи, що вона регулярно повторювала, що хоче знати, якщо в нього будуть інші партнерки.

Жінка закохалася

Зізнання в коханні -Зізнання в коханні - фото: t.me/oberst_serpent1

В подальшому спілкуванні жінка зізналася Владу, що закохалась. Він відповів взаємністю. Розповідати про стосунки вона ніде не могла через його позицію:

- Вона полягала в тому, що в нього бізнес, видавництво, яке засноване на історії кохання з дружиною. І поки він публічно не скаже про розлучення, то не хоче говорити про стосунки зі мною. Також навалював про те, що я така йому дорога і особлива, що він не хоче і не може нікого сюди допускати, бо на нього тисне його публічність, він дуже оберігає особисте життя, адже такий весь закритий і всі на нього тиснуть, – розповідає жінка.

Стосунки продовжувалися. Киянку засипали словами кохання, подарунками, потім пропадали і поверталися з вибаченнями. 

Як виявилося через пів року – чоловік мав стосунки з ще однією жінкою (і це не про дружину)

- Як я дізналась потім, через пів року, ця вся “зайнятість” була не тільки робочою, а він мав стосунки як мінімум з пані Марисею (Солом'яний дух у Твіттері). А скільки тоді ще було дівчат я можу тільки здогадуватись, – пише жінка.

Коли вона запитала Влада, хто ця жінка, то він розповів, що вона просто служить з ним і він би сказав, "якби в них щось було".

Чоловік не відповідав конкрето, але маніпуляціями зробив так, що вибачатися за підозри довелося самій жінці. 

Потім їй попалося відео в Тіктоці, де блогерка розказує історію зустрічі з Владом Сордом ще до повномасштабного вторгнення.

- Тоді він теж їй добре проїхав по вухам, але забув сказати, що одружений. Я не надала значення великого цій історії, адже це було давно, а сам він сказав, що взагалі не пам’ятає хто це, що тоді міг знайомитись так "по роботі" (щоб використовувати людей, прив’язаних до тебе, для власних цілей?). Але коментарі під тим тіктоком мене напружували: "Змій знову розбиває серця дівчатам" та все інше в подібному стилі, – пише жінка.

@lastivkamasha ♬ оригінальний звук - bambiraptor

Пара продовжувала спілкуватися, а Влад, за словами киянки, знову і знов давив на жалість.

Жінка заявила, що чоловік відмовлявся користуватися контрацепцією

- Протягом всього часу Влад Сорд відмовлявся користуватись контрацепцією під час сексу, адже він безплідний. Я, вірячи в те що я одна єдина, адже він так мене запевняв, що це правда, на це велась. Після практично кожного статевого акту мені доводилось ставити собі антибіотики і я не могла зрозуміти в чому справа. Просила його звернутись до лікаря, якщо ж він каже що я одна. Адже в мене без сексу з ним все добре і я регулярно ходила до гінеколога. Тепер я змушена здати аналізи на ВІЛ, гепатит, сифіліс і лише молитись, щоб вони були негативні. Голова була дурна аж на стільки, – пише жінка.

За її словами, чоловік постійно маніпулював, щоб вона почувала себе винною та "закрила рота", якщо шось не подобається. Він розповідав про поранення побратимів, загибелі, про свій важкий моральний стан.

Тяжко-важко, а час на кілька жінок був

На той час жінка вже почала спілкуватися з другою "коханою" свого бойфренда. Виявилося, що він писав їм "за однією методичкою". Обом він розповідав, що вони в нього єдині.

- Влад Сорд надзвичайно вмілий маніпулятор, який діє за однією і тією ж самою схемою з кожною людиною, яку бере в "оборот". Він створює в людини відчуття штучної прив’язанності, маніпулюючи на її власних слабких місцях (ментальні проблеми, її особисті бажання), а також викликаючи жалість до себе постійною критикою і розповідями про те, який він весь зайнятий та особливий герой, один ї**шить за весь взвод/полк/армію, аби людина поруч на максимум відчула, що він все, а ти ніхто. Кожна людина, з якою мені довелось поспілкуватись за весь цей час відчувала, що він мутний. Дехто встиг викупити одразу і зіскочити, але ті, хто допустив його до себе в результаті залишились тільки з відчуттям, що їх неймовірно жостко на***ли, а винні у всьому вони самі, бо вони кончені тривожні і ненормальні люди, яким дорога тільки в дурку, – написала жінка.

Вона зізналася, що в її історії Сорд намагався маніпулювати тим, що жінка має суїцидальні нахили, однак, в розмові з ним вона чітко проговорила, що нічого з собою не зробить, навіть якщо раптом захочеться, поки не подзвонить близьким, яких в неї достатньо.

Як прокоментував ситуацію сам Сорд

Влад Сорд сказав, що всі скріни жінки – вирвані з контексту. Також він додав, що "його аналізи чисті".

"Маніпулював та відмовлявся від контрацепції": жінки звинувачують військового Влада Сорда в обмані фото 1"Маніпулював та відмовлявся від контрацепції": жінки звинувачують військового Влада Сорда в обмані фото 1

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах