Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів

Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів - фото

Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів - фото

Події
29 вересня 2023 16:09

Близько 5 років тому супермаркети в Україні почали трансформуватись. З’явились острівки для відпочинку, автомати з кавою та повноцінні заклади з домашньою їжею. З постійно зростаючим темпом життя українці все більше цінують можливість придбати готові страви та не витрачати години на приготування. 

Попит на готову їжу в супермаркетах ще більше зріс під час пандемії коронавірусу, адже більшість закладів були закриті, натомість торговельні мережі продовжували роботу. За цей час українці оцінили смак, якість та доступну ціну готової їжі у супермаркетах, яка складає гідну конкуренцію стравам у ресторанах. 

З часом кафе у супермаркетах перестали бути просто місцем, де можна швидко перекусити та придбати готові страви додому. Вони перетворились на місця для зустрічей, відпочинку, спілкування та навіть роботи. У період блекаутів тисячі українців користувались кафе як коворкінгами, приходили туди працювати та підзаряджати гаджети. Відключення світла закінчились, але звичка проводити час у закладах всередині супермаркетів залишилась. Кафе підкупили українців своєю зручністю, доступністю та близькістю до дому. 

Затишне місце для роботи 

Один із прикладів таких затишних закладів всередині супермаркетів — VARUS CAFE. 

Це про щось більше, ніж просто про їжу. Тут облаштовані зони відпочинку зі стильним інтер’єром та приємнм освітленням. Сучасний дизайн тішить око та дарує відчуття перебування у європейському фуд-холі. 

У кафе можна зустрітись з друзями на чашку кави, провести діловий ланч, пообідати з родиною або нашвидкуруч перекусити під час шопінгу. Поруч зі столиками розташовані автомати з кавою та фреш-напоями, де легко обрати улюблений напій без черг та очікування. 

Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів фото 1Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів фото 1

Заклад підходить і для того, щоб працювати тут годинку-другу у затишній атмосфері. Для зручності відвідувачів у VARUS CAFE є USB-зарядки, тож можна не переживати, що у відповідальний момент ви залишитесь без зв’язку. 

Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів фото 2 1Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів фото 2

Біля столиків розташовані апарати для самостійного приготування кави та фреш-напоїв. Зручний варіант взяти напій в потрібний момент без черг та очікування. А користування апаратами дуже просте та інтуїтивне.

Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів фото 3 2Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів фото 3

Швидкий перекус або “Піца з собою”

Їжу з супермаркетів можна не тільки брати з собою, але й влаштувати собі сніданок, обід чи вечерю у приємному затишному кафе. В асортименті VARUS CAFE представлені 115 позицій готових страв. Серед них є  салати, WOK-меню, десерти, прості домашні страви, наприклад, гречка з овочами, котлети, окрошка, кабачкові оладки та млинці з різними начинками. Також на вітринах магазинів представлені й більш складні та екзотичні страви: курячі биточки з грушею та сиром дорблю, рулети з індички з фетою та в’яленими томатами, чилі кон карне, салат з фунчозою, картопляні ньокі та багато іншого. До речі, з повним меню та пропозиціями можна ознайомитись на сайті  VARUS CAFE.

Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів фото 4 3Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів фото 4

“Ми у VARUS цінуємо різномаїжжя, саме тому пропонуємо нашим клієнтам широкий вибір смачних готових страв. Асортимент кулінарії постійно оновлюється: наші кулінари розробляють фірмові рецепти, враховуючи сезонні особливості і смакові вподобання наших покупців. Це дає клієнтам VARUS можливість насолоджуватись улюбленою домашньою кухнею та економити свій дорогоцінний час”, — розповідає Оксана Назаренко,  керівниця відділу власного виробництва мережі VARUS. 

Зазначимо, що у VARUS CAFE є ще й дієтичні та вегетаріанські страви, тож незалежно від вашого раціону завжди можна знайти щось для себе. Це дозволяє обрати готову їжу, яка підходить під будь-які вподобання і потреби.

Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів фото 5 4Коворкінг та місце для відпочинку: як кафе у супермаркетах стали конкурентами для ресторанів фото 5

У VARUS CAFE відвідувачі можуть замовити  піцу власного виробництва. Гавайська, Карбонара, Маргарита, м'ясна, Чотири сири — в асортименті всі улюблені смаки. Піца VARUS готується за фірмовими рецептами кулінарів мережі, а випікається в спеціальній печі. Поки її готують ви насолоджуєтесь покупками або проводите робочу нараду. 

Тож VARUS CAFE — це вдале поєднання смачної та доступної готової їжі з приємною атмосферою та сучасним дизайном. Завітайте до закладу та переконайтесь в цьому самі. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах