KitKat створив Інстаграм-маски з дихальними вправами для заспокоєння

KitKat створив Інстаграм-маски з дихальними вправами для заспокоєння

KitKat створив Інстаграм-маски з дихальними вправами для заспокоєння

Події
30 жовтня 2023 09:52

Якими б сильними та відважними не були українці, їм теж потрібен час на відновлення. І мова не йде про «тиждень у Карпатах» чи «вихідних за містом». Vgorode розкаже, як допомогти своєму ментальному здоров’ю.

Інстаграм-маски з дихальними вправами для заспокоєння від KitKat

Регулярно робити дихальні практики зможе не кожен, бо, погодьтеся, завжди “знайдуться справи цікавіші”. Але що, якщо цікавими зробити ці самі дихальні практики?

KitKat випустив Instagram-маски доповненої реальності з дихальними практиками. Все, що потрібно, – це просто перейти за посиланням та робити дихальні вправи для зміцнення ментального здоров'я. Правильне дихання сприяє зниженню тривожності, оскільки воно допомагає заспокоїти розум і зменшити переживання. Регулярна практика дихання може покращити рівень внутрішньої гармонії.

Чому важливо піклуватися про ментальне здоров’я

Збереження та поліпшення ментального здоров'я мають велике значення для нашого загального благополуччя, якості життя та відносин з іншими людьми. Про нього важливо піклуватися, бо це впливає на:

  • Емоційне благополуччя: здоровий стан розуму допомагає зменшити рівень стресу, тривожності і депресії, що покращує загальний настрій і якість життя. Важливо бути в змозі керувати своїми емоціями і справлятися з негативними почуттями.
  • Міжособистісні відносини: ментальне здоров'я впливає на нашу здатність взаємодіяти з іншими людьми. Люди зі стійким ментальним здоров'ям зазвичай мають здорові стосунки з близькими та друзями.
  • Продуктивність: здоровий розум сприяє підвищенню продуктивності і успішності в навчанні чи роботі. Він допомагає зосередитися, робити рішення і вирішувати проблеми.
  • Фізичне здоров'я: ментальне здоров'я і фізичне здоров'я взаємопов'язані. Стійкий стрес і погане ментальне здоров'я можуть призвести до фізичних проблем, таких як серцеві захворювання, артеріальний тиск та імунні порушення.
  • Здатність до адаптації: ментальне здоров'я допомагає нам краще справлятися з життєвими труднощами та стрімкими змінами. Воно робить нас більш стійкими і здатними адаптуватися до непередбачуваних ситуацій.

Чому важливо піклуватися про ментальне здоров’яЧому важливо піклуватися про ментальне здоров’я

Чому важливо робити перерви і правильно дихати

Згідно з даними соціологічних опитувань, 71 % українців відчувають стрес або сильну знервованість. У поліпшенні ментального здоров'я важливу роль відіграють перерви. Вони дають можливість розслабитися, відпочити та  відволіктися від негативних думок і ситуацій. Вони сприяють відновленню ментального стану та підвищують здатність справлятися зі стресом.

Варіантів перерв вдосталь, але одне з дійсно ефективних – зайнятися дихальними вправами. Це допоможе знизити рівень стресу, тривожності і покращити загальний ментальний стан. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах