"Приватбанк" почав блокувати рахунки клієнтів, які торгують криптовалютою

"Приватбанк" почав блокувати рахунки клієнтів, які торгують криптовалютою

"Приватбанк" почав блокувати рахунки клієнтів, які торгують криптовалютою

Події
10 листопада 2023 20:37

Якщо клієнт Приватбанку при купівлі або продажу криптовалюти відправляє або отримує гривні, то він тепер - у групі ризику. Скарги на закриття рахунків з'являються у соцмережах.

В українських соціальних мережах обговорюється інформація, що торгувати криптовалютою та користуватися при цьому "Приватбанком" може бути небезпечно.
В інтернеті є скарги користувачів, які пишуть, що після того, як вони робили операції з торгівлі криптовалютою за системою P2P, банк закриває рахунки.

Після цього користуватися послугами Приватбанку стає неможливим. Правда, залишок грошей на рахунку клієнта зберігається, і ці гроші можуть бути переведені в інший банк, який вкаже клієнт.

Також клієнти "Приватбанку" скаржаться, що отримали блокування рахунку після надсилання грошей на електронні гаманці та отримання переказів на свій рахунок.

"Приватбанк" почав блокувати рахунки клієнтів, які торгують криптовалютою фото 1"Приватбанк" почав блокувати рахунки клієнтів, які торгують криптовалютою фото 1

Нагадаємо, в Україні існує такий вид обману - шахраї перевипускають чужі sim-картки та набирають кредити, вказуючи цей номер як дійсний. За рахунок цього шахраї багатіють, а постраждалі залишаються з великими боргами та колекторами.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах