Школа нового покоління: “Архітектурно-інженерний колегіум” престижної освітньої мережі А + відкриває свої двері в наступному навчальному році!

Школа нового покоління: “Архітектурно-інженерний колегіум” престижної освітньої мережі А + відкриває свої двері в наступному навчальному році

Школа нового покоління: “Архітектурно-інженерний колегіум” престижної освітньої мережі А + відкриває свої двері в наступному навчальному році

Події
04 грудня 2023 09:00

Ринок приватної шкільної освіти в Україні активно розвивається, але поки що лідерів цієї галузі можна перерахувати на пальцях. Якщо у Великобританії ЗМІ щорічно публікують рейтинги приватних шкіл, і більшість з них мають історію, що налічує десятки років, репутацію, яка говорить за них, то у нас батьки найчастіше орієнтуються на так зване “сарафанне радіо” або відгуки у соцмережах. Але приватна школа, яка підійшла вашим знайомим, не обов'язково сподобається вашій родині. Тому до цього вибору слід поставитися максимально відповідально. 

Сьогодні одним із лідерів освітнього ринку України є мережа “Академія сучасної освіти А+”. Діяльність Академії розпочалася у 2012 році. Серед закладів освіти мережі є дитячі садочки та клуби, початкові школи та гімназія, академія спорту, музична школа, а також велика кількість напрямів позашкільної освіти. Кожен із закладів А+ має особливу ідентичність, але всі вони об'єднані спільними цінностями і баченням. У 2021 році Гімназія А+ успішно завершила процес авторизації на Програму Міжнародного Бакалаврату (IB DP) та отримала статус IB School, чим ще раз довела високу академічність всіх навчальних процесів та рівень підготовки педагогів мережі. Наразі щодня навчальні заклади А+ відвідує близько 2000 дітей. Причиною вибору батьків освіти в А+ є надання широких можливостей сучасної та інноваційної освіти, профільність, високі рейтинги випускників та особлива атмосфера, яка притаманна саме А+. 

Школа нового покоління: “Архітектурно-інженерний колегіум” престижної освітньої мережі А + відкриває свої двері в наступному навчальному році! фото 1Школа нового покоління: “Архітектурно-інженерний колегіум” престижної освітньої мережі А + відкриває свої двері в наступному навчальному році! фото 1

Зараз на правому березі міста Києва  на завершальній стадії будівництва перебуває один із нових закладів цієї мережі “Архітектурно-інженерний колегіум” – заклад освіти нового типу.  Навчально-виховний комплекс об’єднує дитячий садок, початкову, середню школу та профільний ліцей під одним дахом. Окрім, безперечно, привабливої будівлі, унікальною є спеціалізація АІК +.  Заклад спеціалізуватиметься на напрямах фізико-математичної, інженерної та ІТ-освіти, адже саме це, як вважають засновники мережі, дозволяє учням бути стовідсотково успішними в майбутньому. 

В АІК дитина може обрати навчання за одним з інженерних профілів, міжнародною програмою Cambridge IGCSE, за дуальною програмою навчання - отримання American High School Diploma (+ підготовка до іспиту SAT). Саме ці програми, як вже показав досвід Гімназії А+, дадуть можливість випускникам АІК  вступити на навчання до престижних ВНЗ світу! 

Школа нового покоління: “Архітектурно-інженерний колегіум” престижної освітньої мережі А + відкриває свої двері в наступному навчальному році! фото 2 1Школа нового покоління: “Архітектурно-інженерний колегіум” престижної освітньої мережі А + відкриває свої двері в наступному навчальному році! фото 2

В основу концепції “Архітектурно-інженерного колегіуму” покладено ідею ранньої профілізації, що допомагає учням розвивати творчі здібності з раннього віку та готує їх до усвідомленого вибору професії в майбутньому. Поглиблене вивчення дисциплін профільного напряму, авторських курсів, робота з кейсами реальних роботодавців допоможуть учням колегіуму з подальшим професійним визначенням. 

Площа колегіуму становить близько 14000 квадратних метрів. Розташований на території нового житлового комплексу “Файна Таун”, за адресою Салютна, 2Б на Нивках. АІК вражатиме 4-ма поверхами, кожен з яких спроєктований з урахуванням світових освітніх трендів та останніх інженерних тенденцій. Після запуску у вересні 2024 року АІК стане найбільшим та найсучаснішим освітнім закладом такого типу в Києві!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах