Не ламай голову: 10 варіантів подарунків на Новий рік 2024

Не ламай голову: 10 варіантів подарунків на Новий рік 2024 -

Не ламай голову: 10 варіантів подарунків на Новий рік 2024 - фото: gettyimages.com, Bogdan Kurylo

Події
22 грудня 2023 17:11

Наближаються Різдво та Новий рік, тому час вже думати над подарунками для близьких. Vgorode зібрав підбірку з 10 варіантів класних подарунків для рідних та друзів.

Планшет

Зараз на ринку багато варіантів гаджетів на різний смак і гаманець. Безпрограшний варіант подарунку – планшет.  Його можна використовувати для різних цілей, включаючи читання, перегляд відео, гри, роботу з документами, спілкування в соціальних мережах і багато іншого. Це робить його універсальним і корисним подарунком. Наприклад, добре зарекомендували себе планшети торгової марки Thomson, яка була створена 120 років тому в Парижі. 

Планшет TEO KID Android 13

Планшет TEO KID Android 13Планшет TEO KID Android 13

Цей планшет стане невід'ємним помічником та ідеальним компаньйоном для дитини. Його 10,1-дюймовий екран IPS HD забезпечує високу якість зображення. Дитячий корпус виглядає яскраво і водночас є міцним та зручним в експлуатації. Приємне доповнення - високоякісна аудіосистема TEO KID, яка перенесе вас в епіцентр улюбленої гри.

Ціна: 3 799 гривень.

Планшет TEO 4G Android 13

Планшет TEO 4G Android 13Планшет TEO 4G Android 13

Завдяки потужному чотирьохядерному процесору планшет TEO з легкістю використовує улюблені додатки, доступні в Google Store, без будь-яких обмежень. З внутрішньою пам'яттю 4/128 ГБ та підтримкою LTE (4G) він ідеально підходить для перегляду, редагування або друку документів, а також для доступу до електронної пошти та інтернету. Планшет забезпечує необхідну продуктивність для насиченого щоденного життя. Його 10,1-дюймовий екран Full HD (1920x1200) гарантує високу якість зображення.

Ціна: 4 999 гривень.

Планшет TEO 8 Android 13

Планшет TEO 8 Android 13Планшет TEO 8 Android 13

Цей планшет ідеально підходить для виконання всіх ваші повсякденних завдань.  Він компактний та доступний за ціною. Забезпечуючи доступ до мережі 4G, TEO 8 дозволяє швидко та зручно користуватися інтернетом. Також, він оснащений слотом для Micro SD Card, що дозволяє розширювати об'єм вбудованої пам'яті.

Ціна:  3 349 гривень.

Планшет TEOX10-MT8SL128LTE 8 ядер, 8/128Гб

Планшет TEOX10-MT8SL128LTE 8 ядер, 8/128ГбПланшет TEOX10-MT8SL128LTE 8 ядер, 8/128Гб

Планшет Thomson TEOX 4G володіє потужним восьмиядерним процесором, що дозволяє легко використовувати безліч додатків, доступних в Google Store, без будь-яких обмежень. Розташування nano-SIM-карти в планшеті забезпечує оптимальне під'єднання до мережі 4G, де б власник не знаходився і в будь-який час. Завдяки 10.1-дюймовому IPS Full HD-екрану планшет TEOX гарантує чудову якість зображення. А за допомогою 5-мегапіксельної камери можна зафіксувати найдорожчі миті повсякденного життя та безпроблемно поділитися ними в соціальних мережах. Фронтальна камера роздільною здатністю 2 Мп дозволяє насолоджуватися відеодзвінками в форматі HD.

Ціна: 7 499 гривень.

Де купити: офіційно представляє лінійку ноутбуків та планшетів на операційній системі Android 13 компанія АСБІС-Україна.

Аерогриль

Аерогриль -Аерогриль - фото: shop.tefal.ua

Подарунок у вигляді аерогриля може бути чудовою ідеєю на Новий рік з ряду причин. По-перше, аерогриль використовує технологію гарячого повітря для приготування їжі, що дозволяє приготовувати страви з меншою кількістю масла чи жирів. Це сприяє здоровому харчуванню та може бути особливо корисним для тих, хто дбає про своє здоров'я.

По-друге, аерогриль може значно зекономити час приготування порівняно з традиційними методами. Це важливо, особливо в періоди святкового сезону, коли час дуже цінний.

Загалом, аерогриль може стати практичним та корисним подарунком для будь-якої людини, яка цінує здоров'я, швидкість та кулінарну творчість.

Ціна: від 1100 гривень

Робот-пилосос

Робот-пилосос -Робот-пилосос - фото: ek.ua

Робот-пилосос сам очищує підлогу і це дозволяє зекономити час. А що як не час – найдорожче у світі? Виходить, що це дуже вигідний подарунок. І погодьтеся, мало хто від такого відмовиться.

Робот-пилосос може бути відмінним подарунком для будь-кого, хто цінує чистоту та комфорт у своєму домі, зокрема для людей, які ведуть активний образ життя чи мають обмежений час на прибирання.

Ціна: від 700 гривень

Бездротові клавіатура та мишка

Мишка та клавіатура -Мишка та клавіатура - фото: Blue Images, gettyimages.com

Бездротові пристрої забезпечують велику свободу руху, оскільки вони не залежать від обмеження кабелів. Це робить їх зручними для використання в різних місцях і на різних поверхнях – вдома, у кафе, в укритті. Просте підключення за допомогою бездротових технологій, таких як Bluetooth або RF-адаптери, робить бездротові миші та клавіатури легкими у використанні та налаштуванні.

Тож бездротові мишка та клавіатура можуть підняти комфорт користувача на новий рівень, дозволяючи йому вільно працювати чи відпочивати без обмежень. Чудовий подарунок для тих, хто працює за комп’ютером чи грає за ним.

Ціна: від 430 гривень за комплект

Смарт-годинник або фітнес-трекер

Смарт-годинник -Смарт-годинник - фото: mixetto, gettyimages.com

З Нового року ми часто обіцяємо собі почати бігати, впроваджувати якісь корисні звички. Тому смарт-годинник або фітнес-трекер стане класним подарунком. Вони дозволяють відстежувати фізичну активність, кількість кроків, спожиті калорії та інші параметри, що сприяють підтримці здорового способу життя. Такі пристрої можуть слугувати відмінним джерелом мотивації для ведення більш активного способу життя. Вони надихають на досягнення фітнес-цілей та підтримують режим тренувань.

Сучасні смарт-годинники не лише функціональні, але і стильні. Тож такий подарунок буде корисним, стильним і може принести задоволення отримувачу, стимулюючи його до здорового та активного способу життя.

Ціна: від 250 гривень.

Бездротові навушники

Навушники -Навушники - фото: Westend61, gettyimages.com

Бездротові навушники можуть бути цінним подарунком для різних людей - від музикознавців та геймерів до тих, хто просто цінує комфорт та якість звуку. Цей аксесуар дозволяє вільно рухатися, тому це особливо зручно при активному способі життя та під час поїздок.

Багато бездротових навушників мають високу якість звуку, що робить їх відмінними для прослуховування музики, перегляду фільмів чи гри. Крім того, є моделі оснащені технологіями шумозаглушення, що дозволяє краще зосереджуватися на важливих завданнях чи насолоджуватися високоякісним звуком. Бездротові навушники з мікрофоном роблять спілкування по телефону чи ведення відеоконференцій більш зручним.

В цілому, бездротові навушники представляють собою стильний, сучасний та функціональний подарунок, який може принести задоволення та комфорт їхньому власнику.

Ціна: від 300 гривень

Повербанк

Повербанк -Повербанк - фото: Victor Prilepa, gettyimages.com

Безпрограшний варіант подарунку для українця – повербанк. В Україні можливі часті перебої електропостачання, а повербанк дозволяє заряджати мобільні пристрої без доступу до електромережі.

У випадках екстрених ситуацій або надзвичайних подій повербанк може стати надійним засобом залишатися на зв’язку. Тож це дуже корисний порадунок.

Ціна: від 250 гривень

Портативна колонка

Портативна колонка -Портативна колонка - фото: Yagi Studio, gettyimages.com

Портативна колонка дозволяє насолоджуватися улюбленою музикою в будь-якому місці, навіть якщо там немає стаціонарної аудіосистеми. Вона ідеально підходить для пікніків, поїздок. Ще її можна розмістити в укритті, щоб там працювало радіо з важливими повідомленнями.

Такі колонки легко переносити, оскільки вони мають компактний розмір і часто оснащені ручкою чи шнурком для носіння. Це робить їх ідеальними для людей, які постійно в русі. Багато портативних колонок оснащені вбудованими акумуляторами, які забезпечують тривалий час автономної роботи. Це зручно на випадок блекаутів.

Ціна: від 220 гривень.

Ігрова приставка

Приставка -Приставка - фото: gettyimages.com, Os Tartarouchos

Ігрова приставка дозволяє відволіктися від повсякденних справ. Ігрові приставки часто об'єднують людей, створюючи можливість грати разом з друзями чи родиною. А ще ігровою приставкою можна зайняти дитину в укритті, щоб вона не так нервувала.

Сучасні ігрові приставки мають вражаючі технічні характеристики, що дозволяють гравцям насолоджуватися високоякісною графікою та реалістичним звуком. Деякі ігрові приставки пропонують ігри, які сприяють фізичній активності та руховій активності, такі як Wii Fit або ігри віртуальної реальності.

У цілому, ігрова приставка є важливим атрибутом для тих, хто цінує відмінні геймінг-враження та шукає спосіб провести час з родиною та друзями.

Ціна: від 200 гривень

Зволожувач повітря

Зволожувач повітря -Зволожувач повітря - фото: Humidifier, gettyimages.com

Взимку повітря в приміщеннях стає сухим через опалення, що може призводити до сухості шкіри, роздратування слизових оболонок та інших проблем з вологістю. Зволожувач допомагає утримувати оптимальний рівень вологості в приміщенні.

Також зволожувач допомагає зменшити дискомфортні відчуття, такі як сухість горла, свербіж шкіри та роздратування очей, які можуть виникнути в умовах низької вологості. Вологе повітря може сприяти кращому сну, оскільки воно робить дихання легшим та комфортнішим вночі.

Зволожувач є корисним пристроєм, тому це буде влучним подарунком для близької людини.

Ціна: від 140 гривень

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах