Придбали за бюджетні гроші: шість авто отримали дитбудинки сімейного типу

Придбали за бюджетні гроші: шість авто отримали дитбудинки сімейного типу.

Придбали за бюджетні гроші: шість авто отримали дитбудинки сімейного типу. Фото: koda.gov.ua

Події
26 грудня 2023 09:54

Родини Київської області, які виховують прийомних дітей у будинках сімейного типу, отримали у подарунок на Різдво автомобілі. Машини придбали за кошти обласного бюджету.

Як повідомляють у Київській обласній військовій адміністрації, автівки отримали шість родин. Їх передав очільник КОВА Руслан Кравченко.

Автомобілі призначені для дитячих будинків сімейного типу Білоцерківського, Бориспільського, Броварського, Бучанського, Обухівського та Фастівського районів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В кожному з цих будинків виховують від 8 до 10 дітей.

Машини отримали:

  • Дитячий будинок сімейного типу родини Ірини та Миколи Раранчуків. Будинок створений 2003 року у Фастівському районі. За 20 років сім'я виховала 19 дітей. Нині під їхньою опікою 10 дітей.
  • Дитячий будинок сімейного типу Павла та Людмили Журбів із Білоцерківського району. Наразі в родині виховують 10 дітей.
  • Дитячий будинок сімейного типу Віталія та Марії Роговців був створений у 2018 році у Бориспільському районі і нині виховує 8 дітей.
  • Дитбудинок сімейного типу Сергія та Олени Міщенків в Обухівському районі. Родина взяла на виховання загалом 18 дітей. Восьмеро вже почали самостійне життя.
  • Дитячий будинок сімейного типу Юрія та Тетяни Петренків був створений на базі прийомної сім'ї в Березанській громаді Броварського району. Наразі в дитбудинку піклуються про 10 дітей.
  • Дитячий будинок сімейного типу Костянтина та Тетяни Антонюків функціонує з 2019 року у Бучанському районі. Нині в родині Антонюків зростають 10 вихованців.

Нагадаємо, одна з найкрасивіших станцій метро у Києві – "Золоті ворота" – сьогодні виглядала святково. Під землею співали різдвяні колядки

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах