Киянам рекомендують повернутися до використання масок, аби захиститись від COVID-19

Киянам рекомендують повернутися до використання масок, аби захиститись від COVID-19.

Киянам рекомендують повернутися до використання масок, аби захиститись від COVID-19. Фото: Jackyenjoyphotography gettyimages.com

Події
08 сiчня 20:14

У Києві радять мешканцям та відвідувачам столиці повернутися до використання масок, особливо в місцях, де часто збирається багато людей. Це рекомендується для зменшення ризиків зараження на COVID-19.

Як повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, що відповідну заяву оголосили після того, як протягом кількох тижнів у багатьох країнах збільшилася кількість респіраторних захворювань, спричинених COVID-19, грипом та іншими патогенами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У Києві це питання теж актуальне. Адже щотижня фіксуються нові випадки захворювання на коронавірус. Серед пацієнтів, яких госпіталізовано, є й важкі пацієнти, — сказав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його висловлюванням, жителям Києва рекомендується повернутися до використання захисних масок у місцях, де відбувається масове скупчення людей, для зменшення ризику зараження. Також, у випадку погіршення стану здоров'я та виявлення перших симптомів захворювання, настійно рекомендується звертатися до свого сімейного лікаря та, за необхідності, проходити вчасне тестування на COVID-19, яке визначать медичні фахівці.

Зазначається, що найефективнішим захистом від тяжкого перебігу коронавірусної хвороби є вакцинація. Протягом останнього тижня у Києві зафіксовано 481 новий випадок зараження COVID-19, з них 40 дітей віком до 17 років. Загалом 112 осіб госпіталізовано. У відділенні реанімації та інтенсивної терапії перебувають 9 дорослих пацієнтів, а також зафіксовано 10 летальних випадків серед дорослих.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах