Монополії в охоронній сфері не буде: SHERIFF за закон і порядок

Монополії в охоронній сфері не буде: SHERIFF за закон і порядок

Монополії в охоронній сфері не буде: SHERIFF за закон і порядок

Події
19 сiчня 16:01

Бізнес, що пов’язаний з охоронною діяльністю завжди був цікавим з точки зору тогу, з чим його асоціюють прості люди. Охоронці часто сприймалися як “криша”, “братки” та порівнювались з нечесними колишніми міліціянтами. Це все стереотипи з минулого, які вже сьогодні згадають далеко не всі сучасні дорослі люди. Але ще є відголоски “лихих 90-х” і у сучасних реаліях.

У тей час, як вся країна об’єднується та рятує свій бізнес для того, щоб продовжувати чесно працювати та підіймати економіку країни, є такі, що ініціюють війну всередині країни у своїй же бізнес сфері.

З такою недобросовісною конкуренцією сьогодення зтикнувся Дмитро Стрижов,  генеральний директор Холдингу охоронних підприємств "ШЕРИФ".

Компанія SHERIFF протягом понад 20 років збільшує кількість клієнтів виключно в чесній боротьбі в умовах здорової ринкової конкуренції. Український SHERIFF не має жодного відношення до компаній з такою ж назвою  з Республіки Молдова, а тим більше з росії. Український SHERIFF обрав «американський шлях». Шлях довіри, поваги і клієнтоорієнтованості, визначивши нашу місію: робити світ, з яким взаємодіємо, безпечнішим, а життя клієнтів SHERIFF без Тривог!

SHERIFF, поки що, не має повного національного покриття і не приховує цього, але надає послуги охоронного сервісу навіть там, де ще не має власних груп швидкого реагування через партнерів. Це нормальна практика співпраці в умовах здорової конкуренції.

Отже, на початку грудня партнери SHERIFF, компанії “Венбест” та “Явір-2000”, збільшили вартість за договірними зобов’язаннями до неприйнятного рівня, одразу на 50%. Оцінивши свої збитки і поставивши на терези комфорт клієнтів, SHERIFF погодився на їх умови. Вже було не чесно, але клієнти не мають відчувати дискомфорту. Майже одразу SHERIFF отримав нове випробування на міцність: в один момент “Венбест” та “Явір-2000” розірвали в односторонньому порядку договір співробітництва та намагались залишити  клієнтів SHERIFF без охорони на новий рік. Це не метод здорової конкуренції, але їх юридичне право.

Але у “Венбест” та “Явір-2000” закінчилися правові методи і вони згадали як працювали раніше в 90-х. Колаборація компаній “Венбест” та “Явір-2000” вирішили у односторонньому порядку, що SHERIFF повинен працювати «як всі» за їх правилами. Вважаючи себе майже монополістами  сфери охороної сигналізації, вони пішли на підступні методи боротьби з сильним конкурентом: на умисні провокації, наклеп та намагання зруйнувати репутацію.

Метод примітивний, але дуже непрофесійний і недолугий. «Охоронці» компаній “Венбест” та “Явір-2000”, за вказівкою керівництва, провели навмисний рейд по клієнтам SHERIFF, на виклики яких ще вчора реагували за договором,  та лякали їх, що SHERIFF більше не працює на ринку охоронної діяльності. Мало того, вони відкрито запрошували переукласти договори з їхньою компанією, інакше клієнтів ніхто вже не охороняє і може статися всяке. “Тепер ми диктуємо умови” - віяло з їх примитивного спілкування.

- Я хочу попередити своїх партнерів по бізнесу, рідних, друзів, усіх, хто користується охоронними сервісами, щоб були пильними. Адже така нездорова конкуренція може бути тільки початком і незабаром вони можуть опуститися до звичних для себе дій з минулого: замовні перевірки та інформаційні вкиди “чорного піару”, - наголошує Дмитро Стрижов у своєму зверненні.

Маємо надію, що здоровий глузд у опонентів SHERIFF все таки є і вони залишать ці наміри простими епізодами, а не системними діями.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах