Brave Inventors презентували українські винаходи на конференції безпілотного сектору UMEX 2024

Brave Inventors презентували українські винаходи на конференції безпілотного сектору UMEX 2024 - фото

Brave Inventors презентували українські винаходи на конференції безпілотного сектору UMEX 2024 - фото

Події
23 лютого 10:46

Українська платформа сучасних військових розробок та винахідництва Brave Inventors, ініційована компанією Cosmolot, презентувала українські винаходи на наймасштабнішій події Близького Сходу UMEX 2024.

Команда Brave Inventors взяла участь у шостій виставці-конференції безпілотних систем UMEX-2024 та презентувала оновлений інвестиційний каталог, орієнтований на іноземних партнерів.

UMEX — найбільша подія на Близькому Сході присвячена дронам, робототехніці, безпілотним системам, моделюванню, навчанню, штучному інтелекту, робототехніці та системам, що використовуються в оборонному і цивільному секторах.

У січні цього року в національному виставковому центрі Абу Дабі відбулась шоста конференція UMEX за участю 26 країн. Виставка UMEX 2024 зосереджена на оборонних, екологічних, цивільних та гуманітарних перевагах безпілотних систем, у ній беруть участь офіційні делегації багатьох країн, представники індустрії, військові та цивільні посадові особи з усього світу. 

Разом з Brave Inventors Україну в Абу-Дабі представили компанії СпецТехноЕкспорт, ТОВ "Квертус" та партнери Brave Inventors – УкрСпецТех.

Brave Inventors презентували на події українські винаходи, які зацікавлені у масштабуванні на міжнародний ринок, закордонних інвестиціях та співпраці з партнерами у розширенні глобального безпілотного сектору.

Це перша участь платформи Brave Inventors у масштабному міжнародному івенті, що відкриває нові можливості для українського винахідництва. Brave Inventors налагодили теплі контакти з представниками більш ніж 40 компаній, що у майбутньому можуть стати інвесторами, партнерами, донорами, підрядниками, експертами або стейкхолдерами платформи.

Крім того, стенд Brave Inventors відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол України в Об’єднаних Арабських Еміратах Дмитро Сенік, який зауважив актуальність та цінність платформи Brave inventors в умовах повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах