Вуличний одяг-фьюжн – поєднання різних стилів в унікальний образ

Уличная одежда-фьюжн – объединение разных стилей в уникальный образ

Уличная одежда-фьюжн – объединение разных стилей в уникальный образ

Події
29 березня 12:18

Street style - один з напрямків сучасної чоловічої моди. Це унікальний формат ф'южн, який поєднав оригінальні риси інших стилів. В основі вуличної моди – кежуал, панк, гранж, вінтаж. Для створення оригінального образу у цьому напрямі важливо правильно комбінувати речі різних стилів. При цьому вони мають бути обов'язково ідентичними за духом. Це справжнє мистецтво, якому можна і треба вчитися.

Що характерно для вуличного стилю

Багато хто вважає street style цікавим та дуже незвичайним. У перекладі з англійської фьюжн означає "сплав", "мікшування". Це відносно молодий стиль. Виник він нещодавно, захопивши практично весь спектр моди, мистецтва та архітектури. проникла у сферу одягу, а й у мистецтво загалом – у музику, літературу, архітектуру, дизайн інтер'єру. Основне завдання його – у цікавому поєднанні непоєднуваних на перший погляд речей. У модельному бізнесі у цьому напрямі працює багато майстрів. У тому числі, і бренд вуличного одягу Pleasures.

Елементами даного стилю зазвичай прийнято вважати худі, світшоти та толстовки. Такі вироби можуть бути різних фасонів та відтінків. Також рекомендовано звертати увагу і на варіанти оверсайз. Найвдалішими є однотонні, спокійні, базові тони. До інших атрибутів напряму відносять:

  • Брюки та штани оверсайз. Якщо специфіка фігури дозволяє, то можна вибрати і іншу «крайність» - вироби, що облягають.
  • Парку. Вона чудово підходить до джинсів та різних світшотів. Стилісти радять обирати її з мінімумом декору.
  • Піджак та блейзер – універсальний предмет гардеробу. Бажано підбирати мінімалістичний варіант. Колір залежить від призначення одягу та сфери застосування.
  • Головні убори – бейсболки, кепки, панамки. . Оригінальне доповнення, здатне "розбавити" навіть найнудніше вбрання
  • Рюкзаки та поясні сумки. Це найоптимальніший варіант аксесуарів. Як правило, вони коштують недорого, і дуже практичні в експлуатації.
  • Денім. Джинсові куртки знову повертаються до моди. Вони ідеально доповнюють штани з джинсування та різні шорти.

Важливо засвоїти ще один момент. Цей напрямок передбачає певну простоту і недбалість. Тому навряд можна знайти елементи цього стилю в дорогих брендах. Розмаїття «лоска» у разі просто нічого очікувати вписуватися в задану концепцію.

Правильний мікс – як це?

Той, хто вважає, що в цьому стилі немає жодних правил, помиляється. Багато хто переступає ту межу, яка порушує тонку грань між вуличним ф'южном і кітчем. Тому дуже важливо засвоїти кілька моментів:

  • не можна допускати змішування в одному образі понад 3 напрямки;
  • додаткові аксесуари слід підбирати в одній стилістиці;
  • підібрані речі повинні доповнювати та підкреслювати один одного, а не виступати по-різному;
  • украй бажано доповнювати образ стильної зачіски;
  • слід враховувати індивідуальність фігури та кольоротип шкіри обличчя;
  • не потрібно бути надмірно екстравагантним – часто це межує із вульгарністю;
  • варто приділяти увагу змішанню різних тканин і фактур - мереживо і шкіра, оксамит і денім, шовк і твід, інше.

Образ повинен бути максимально продуманим, відповідати певному смисловому навантаженню. Дизайнери попереджають про деякі складнощі цього стилю. Не треба давати оточуючим приводу думати про вас як про людину з поганим смаком. Категорично не допускається неохайність. Вибір колірної гами залежить лише від переваг людини. Нейтральний тон можна розбавляти яскравими акцентами. Перевагами цього стилю є можливість проявити індивідуальність людини, її унікальність та неповторність.

Принципи роботи Street style фьюжн

На яких особливостях ґрунтується розвиток напряму вуличної моди? Насамперед, враховується почуття міри. Безумовно, цей стиль дуже оригінальний, але при цьому він не повинен бути вульгарним. Прагнення самобутності проявляється у створенні ефектних образів.

Ще один важливий момент – багатошаровість. Однак тут треба бути уважним, щоби не перевищити обсяг. Бажано відмовитись від надміру безформних речей. Також не варто поєднувати водночас кілька фактурних предметів одягу. Необхідно уважно поставитися і до поєднання стилів. Важливо заздалегідь добре продумати свою цибулю. У форматі вуличного одягу краще виглядають комбінації етно та деніму, гранж та мілітарі, спорту та кежуал, спорт та класики.

Насправді, варіантів дуже багато. Тому можна сміливо експериментувати, створюючи власний оригінальний стиль.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах