Великий переїзд: хто залишив свої речі в коробці на Хрещатику?

Великий переїзд: хто залишив свої речі в коробці на Хрещатику? - фото

Великий переїзд: хто залишив свої речі в коробці на Хрещатику? - фото

Події
04 квiтня 17:58

Кияни намагаються вгадати, хто сховав будівлю на Хрещатику за великою коробкою з бірюзовими стрічками. Час розкрити карти, бо ми вже все знаємо!

Коробка на фасаді з’явилась не просто так. Це символічний натяк, який підкреслює повернення великих міжнародних брендів на головну вулицю країни, а їх користувачів – додому. Адже Хрещатик для киян завжди був і лишається в серці, як найзатишніша локація міста. Як рідний дім. 

Тож, до переїзду в історичну будівлю готується IQOS. Тепер у двоповерховому приміщенні за адресою Хрещатик, 17 знаходитиметься новий флагманський спейс країни. 

Великий переїзд

Великий переїзд: хто залишив свої речі в коробці на Хрещатику? фото 1Великий переїзд: хто залишив свої речі в коробці на Хрещатику? фото 1

IQOS перевозить свої речі у нову затишну квартиру – саме так можна описати концепцію нового амбіційного спейсу країни. Окрім магазину з повним набором продукції та сервісів бренду, тут планується коворкінг з незвичайним дизайном (звісно, лише для повнолітніх). Весь другий поверх простору буде стилізований під затишну квартиру з прихожою, вітальнею, спальнею і навіть – ванною кімнатою. 

Уявіть – можна буде працювати не встаючи з ліжка, а зідзвонюватись з партнерами прямо у душовій! Бонусом йде панорама Хрещатика за вікном та запашний фільтр від мережі ТУТ БУДЕ.

Великий переїзд: хто залишив свої речі в коробці на Хрещатику? фото 2 1Великий переїзд: хто залишив свої речі в коробці на Хрещатику? фото 2

Коли буде новосілля?

Відкриття першого поверху магазину планується на початок квітня. А коворкінгу – у травні. За оновленнями можна слідкувати на сайті бренду та його в соціальних мережах.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах