Чи справді у Києві спостерігаються черги у військкомати: відповідь співробітника ТЦК

Чи справді у Києві спостерігаються черги у військкомати: відповідь співробітника ТЦК.

Чи справді у Києві спостерігаються черги у військкомати: відповідь співробітника ТЦК. Фото: 24tv.ua

Події
30 квiтня 21:16

Кількість людей, які бажають відвідати ТЦК у Києві, як і в країні загалом, зросла, після ухвалення закону про мобілізацію, оскільки згідно з його нормами, всі військовозобов'язані повинні протягом 60 днів уточнити свої облікові дані.

Охочих прийти у військкомат, щоб оновити дані, стало справді набагато більше, повідомляє "Комерсант Український" з посиланням на інформацію, отриману безпосередньо від співробітників одного з київських ТЦК.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами військового, до їхнього військкомату приходить зараз близько 200 осіб на день. Співробітники намагаються прийняти всіх без створення черг, але це нелегко – бажаючих часто надто багато і їм доводиться чекати на прийом, визнає співробітник.

Також видання наводить інформацію від спікера Полтавського ОТЦК та СП Романа Істоміна, який розповів, що більшість людей у чергах – це не бажаючі оновити дані, а працівники підприємств, які оформляють бронювання від мобілізації. У Києві ситуація може бути аналогічною.

У командуванні Сухопутних військ повідомляють громадськості, що там раді, що "багато людей вирішили оновити дані або стати на облік. Але хочемо вам повідомити: територіальні центри комплектування працюють 24/7. Ви можете прийти в будь-який зручний для вас час”. Те, що військкомати у Києві працюють цілодобово, також підтвердило журналістам джерело і у столичній ТЦК.

Нагадаємо, днями Vgorode писав, що у Києві перед військкоматами стоять натовпи охочих оновити дані, і щоб потрапити до ТЦК, доводиться чекати годинами.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах