Потужність і мобільність для кожного: зустрічайте нові ноутбуки ROG

Потужність і мобільність для кожного: зустрічайте нові ноутбуки ROG - фото

Потужність і мобільність для кожного: зустрічайте нові ноутбуки ROG - фото

Події
28 червня 09:00

Надійність, стиль і висока продуктивність ‒ все це про нові ігрові ноутбуки ASUS ROG (Republic of Gamers), які чудово підійдуть не лише для ігор, а й для роботи.

ROG Strix SCAR 18 (2024)

У портативний корпус ROG Strix SCAR 18 перенесено комфорт і продуктивність настільного ПК. Адже він оснащений флагманським 24-ядерним 32-потоковим процесором Intel Core i9 14900HX та підтримує до 64 ГБ оперативної пам’яті DDR5 і твердотільні накопичувачі PCIe Gen4 x4 до 4 ГБ. Цей ноутбук здатен упоратися з важкими проєктами з рендерингу та іграми AAA-класу.

Потужність і мобільність для кожного: зустрічайте нові ноутбуки ROG фото 1Потужність і мобільність для кожного: зустрічайте нові ноутбуки ROG фото 1

Потужна відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4090 із TGP 175 Вт, неймовірна швидкість рендерингу графіки та інструменти штучного інтелекту роблять цей ноутбук ідеальним вибором як для поціновувачів відеоігор, так і для професіоналів творчих професій.

Це перший ноутбук ROG з дисплеєм Nebula HDR діагоналлю 18 дюймів, виготовлений за технологією Mini LED з піковою яскравістю у 1100 кд/м2. Екран має роздільну здатність 2,5K (2560 x 1600), частоту оновлення 240 Гц і час відгуку менш як 3 мс, що забезпечує дуже високу якість зображення.

Потужність і мобільність для кожного: зустрічайте нові ноутбуки ROG фото 2 1Потужність і мобільність для кожного: зустрічайте нові ноутбуки ROG фото 2

Найсучасніші технології охолодження дозволяють не лише працювати швидше, а й забезпечують стабільно високу продуктивність ноутбука на довгі роки. Так, третій, допоміжний вентилятор збільшує потік повітря у напрямку компонентів материнської плати, а в ролі термоінтерфейсу між процесором і радіатором використаний рідкий метал Conductonaut Extreme.

ROG Zephyrus G16 (2024)

Потужність і мобільність для кожного: зустрічайте нові ноутбуки ROG фото 3 2Потужність і мобільність для кожного: зустрічайте нові ноутбуки ROG фото 3

Не лише технічні характеристики роблять ROG Zephyrus G16 (2024) особливим. Цей ноутбук є ідеальним вибором для тих, хто цінує вишуканий стиль і мобільність. Він вдало поєднує яскравий дизайн з функціональністю, пропонуючи численні переваги як для геймерів, так і для професіоналів.

Неймовірний 16-дюймовий OLED-дисплей ROG Nebula з роздільною здатністю 2,5K, частотою оновлення 240 Гц, часом відгуку 0,2 мс та підтримкою технології G-SYNC забезпечує чітке та контрастне зображення, яке оцінять не лише геймери, а й професійні дизайнери та фотографи. Адже він має 100% покриття колірного простору DCI-P3 і точність відтворення кольорів Delta E менше 1.

У максимальній конфігурації ноутбук обладнаний ультрасучасним процесором Intel Core Ultra 9 185H з нейронним процесором (NPU), що прискорює роботу штучного інтелекту. Завдяки цьому такі завдання, як відеомонтаж і 3D-рендеринг, виконуються удвічі швидше, а енергії витрачається менше. Цей потужний процесор доповнюється відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків, що забезпечує відмінну продуктивність у сучасних іграх і творчих додатках, а також оперативною пам’яттю LPDDR5X обсягом до 32 ГБ і двома SSD з загальною місткістю до 4 ТБ.

Для максимальної продуктивності потужних компонентів ROG Zephyrus G16 (2024) отримав оновлену систему охолодження ROG Intelligent Cooling, що включає рідкий метал як термоінтерфейс на процесорі, випарну камеру і три вентилятори охолодження.

Завдяки своїй апаратній платформі цей ноутбук легко справляється з будь-якими сучасними іграми. Він також ідеально підходить для професіоналів, які працюють із ресурсомісткими завданнями, такими як розробка ПЗ, відеомонтаж і 3D-моделювання.

При цьому товщина ноутбука становить лише 1,49 см, а вага – 1,85 кг, що робить його ідеальним мобільним супутником. Акумулятор місткістю 90 Вт·год забезпечує тривалий час автономної роботи.

Потужність і мобільність для кожного: зустрічайте нові ноутбуки ROG фото 4 3Потужність і мобільність для кожного: зустрічайте нові ноутбуки ROG фото 4

Пристрій відрізняється новітнім матричним світлодіодним підсвічуванням Slash Lighting на кришці, що має вигляд діагональної стрічки. Завдяки можливості виводити попередньо створені або власні анімовані ефекти, ваш ноутбук завжди буде унікальним.

Придбати ці та інші ноутбуки ASUS і ROG можна в широкій мережі партнерів компанії в Україні, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна. Онлайн-магазин ASUS пропонує офіційну продукцію з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, покриття всієї України (крім тимчасово окупованих територій) та швидку доставку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах