В Одесі та Києві відкрились рекрутингові центри 28 ОМБр

В Одесі та Києві відкрились рекрутингові центри 28 ОМБр - фото

В Одесі та Києві відкрились рекрутингові центри 28 ОМБр - фото

Події
01 липня 11:20

Центри працювали місяць в тестовому режимі, а 1 липня відкрилися вже повноцінно. В бригаді розгорнуто пояснили, які переваги вони надають.

В Одесі та Києві 1 липня відкрились відкрились рекрутингові центри 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, повідомили Кореспондент.net представники бригади.

 "Центри працювали місяць в тестовому режимі, а 1 липня відкрилися вже повноцінно, з урахуванням питань, які виникали. Також запрацював сайт 28 ОМБр, через який можна більше дізнатись про бригаду, подивитись перелік вакансій, заповнити форму заявки або одразу зв'язатись з представниками бригади, які нададуть детальну інформацію та вичерпні відповіді на запитання. Тепер стало значно простіше знайти та обрати своє місце служби, не турбуватись щодо свого майбутнього фаху та місця у боротьбі з ворогом", - повідомили в 28 ОМБр.

В бригаді додали, що її представники будуть супроводжувати людину на всіх етапах мобілізації або підписання контракту.

"Серед переваг, які надають наші рекрутінгові центри, можна назвати наступні: по-перше,це самостійний вибір - рекрутингові центри дозволяють обирати підрозділи та вакансії самостійно. Людина може знайти пропозиції як на сайті бригади, так і в рекрутингових центрах в Одесі та Києві, завітавши до них. По-друге - підготовка та підтримка. Рекрутингові центри надають інформацію про вимоги, підготовку та можливості служби. Вони допомагають людям зробити обізнаний вибір та готують їх до військової служби. По-третє - ретельне навчання. Наші інструктори мають величезний досвід та знання. Для опанування складних видів озброєння типу ПЗРК Stinger та Ігла, ПТРК Javelin чи АТ-4, іншого різного стрілецького озброєння створений унікальний учбовий клас віртуальної реальності, який моделює будь-які умови з реального життя, що дозволяє впевнено опанувати володіння на рівні, який раніше був недоступним для новачків. По-четверте - сучасні технології та засоби. Нами напрацьований та накопиченій унікальний бойовий досвід системного планування та успішного застосування БПЛА різних типів. Завдяки цьому виявлення і знищення ворожих сил та засобів відбувається далеко від позицій нашої піхоти. Нарешті, по-п'яте - гідна мета. Приєднання до бригади, яка носить почесну назву на честь Лицарів Зимового Походу, дозволяє відчувати себе частиною важливого історичного спадку та додати свій внесок у захист України", - сказав представник бригади.

  • В Одесі та Києві відкрились рекрутингові центри 28 ОМБр фото
  • В Одесі та Києві відкрились рекрутингові центри 28 ОМБр фото 1
  • В Одесі та Києві відкрились рекрутингові центри 28 ОМБр фото 2
  • В Одесі та Києві відкрились рекрутингові центри 28 ОМБр фото 3
  • В Одесі та Києві відкрились рекрутингові центри 28 ОМБр фото 4
  • В Одесі та Києві відкрились рекрутингові центри 28 ОМБр фото 5

В Одесі та Києві відкрились рекрутингові центри 28 ОМБр фото

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах