Сангрія з фруктовим вином: ідеальний напій для продовження літа - фото
Літні дні залишилися позаду, а жовте листя нагадує про осінь. Проте ви все ще можете насолоджуватися теплими літніми вечорами з освіжаючим винним коктейлем — сангрією! Розповідаємо, як правильно підібрати вино та приготувати сангрію на будь-який смак.
Історія сангрії розпочинається ще в Стародавньому Римі, коли вино змішували з водою, спеціями та фруктами для покращення смаку та безпеки напою. Сьогодні сангрія здобула популярність у всьому світі завдяки багатому фруктовому аромату та насиченому смаку, який можна адаптувати до будь-якого сезону.
Фруктові тренди в кулінарії не зникають, тому сангрія стає ідеальним полем для експериментів. Класичний рецепт включає вино, воду та фрукти, але можливості варіацій безмежні: мінеральна вода, біле чи червоне вино, різні фрукти, ягоди, спеції
Додати сангрії збалансованого й насиченого смаку допоможуть фруктові вина AZNAURI Fruit Collection, куди увійшли найулюбленіші смаки: ніжний персик, спокуслива полуниця, пристрасна чорна смородина та соковита вишня. Вина Fruit Collection чудово підходять для сангрії завдяки своїм яскравим фруктовим нотам, які роблять смак напою насиченим та більш глибоким.
А тепер спробуємо приготувати хіт сезону — фруктову сангрію з винами AZNAURI Fruit Collection.
Всі інгредієнти варто перемішати в графині, дати трохи настоятися для поєднання смаків, додати лід — і нумо насолоджуватися!
Сангрія “Персикова свіжість”
Завдяки вину AZNAURI Peach сангрія набуде смаку апельсинової цедри й персикового джему та ніжного фруктового аромату. Базилік чудово гармонізує з фруктами завдяки своєму солодкуватому й трохи пряному аромату. Ідеально підійде для легкої приємної розмови з подружками. Напій для тих, хто цінує м'якість та стане чудовим доповненням до легких закусок.
Сангрія “Полунична насолода”
AZNAURI Strawberry занурить вас у світ рожевих жіночих мрій і додасть відчуття літнього саду з його ніжним ароматом полуниці. Смак вершків та марципанів зробить смак сангрії більш ніжним та приємним. Прикрасьте коктейль шматочками свіжої полуниці, долькою апельсину та листям м’яти. Цей варіант сангрії чудово підійде для солодких страв та десертів.
Сангрія “Смородиновий фреш”
AZNAURI Black Currant дійсно королівський напій, який підійде тим, хто віддає перевагу складним, багатим на смак коктейлям з легкою приємною терпкістю, з глибоким червоним кольором та яскравими нотками чорної смородини. Використайте смородину або лимон для додання кислинки та рівноваги. Сангрія з таким вином пасуватиме різним сортам сиру, особливо м'яким і кремовим, таких як камамбер і брі.
Сангрія “Вишнева спокуса”
Спокусливий вишневий аромат сангрії з нотами смаженого мигдалю та темного шоколаду дає вишукане вино AZNAURI Cherry. Цей напій пробуджує пристрасть та відкриває серце для нових емоцій і почуттів. Додайте нарізану вишню або ягоди задля акцентної кислинки. Або ж м'яту чи листя базиліку, щоб додатково освіжити сангрію. Вишнева сангрія чудово поєднується з десертами, особливо з шоколадними тортами. А також підійде до твердих сирів, де солодкість вина контрастуватиме із солоністю сиру.
Кожна порція сангрії з фруктовим вином AZNAURI — це можливість зануритися в атмосферу нескінченного літа. Цей напій стане чудовим ритуалом та ідеальним способом підкреслити особливі моменти, зібравши навколо веселу та теплу компанію.