Чоловік у Києві вирішив переплисти Дніпро і мало не потонув

Чоловік у Києві вирішив переплисти Дніпро і мало не потонув.

Чоловік у Києві вирішив переплисти Дніпро і мало не потонув. Фото: facebook.com/DSNSKyiv

Події
05 червня 2022 14:00

Учора, 4 червня, чоловік вирішив, мабуть, спробувати свої сили і переплисти на самоті Дніпро у межах міста Києва. Індидент не став трагедією лише завдяки рятувальникам.

Чоловік вирішив пропливти з берега острова (якого, не повідомляється, мабуть, стартував він із Гідропарку чи Труханова) до набережної Дніпра, проте не впорався з силами. Перетинаючи фарватер, він втратив сили і його почало зносити за течією у бік Дарницького мосту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Києві, рятувальники оперативно отримали інформацію про людину, яка вирішила вчинити безрозсудний вчинок. Вони виїхали на надувному човні до гори-плавця і спасли його, доставивши на берег.

Чоловік у Києві вирішив переплисти Дніпро і мало не потонув фото 1Чоловік у Києві вирішив переплисти Дніпро і мало не потонув фото 1

Чоловік у Києві вирішив переплисти Дніпро і мало не потонув фото 2 1Чоловік у Києві вирішив переплисти Дніпро і мало не потонув фото 2

Нагадаємо, вчора, 4 червня, Vgorode писав, що водолази-рятувальники дістали з озера "Мартишев" у Дарницькому районі столиці тіло чоловіка. Тіло загиблого знайшли на глибині 10 м та на відстані 25 м від берега.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах