Київські патрульні за допомогою соцмереж знайшли і оштрафували автохама

У Києві патрульні за допомогою соцмереж знайшли і оштрафували автохама.

У Києві патрульні за допомогою соцмереж знайшли і оштрафували автохама. Фото: d4.kiev.ua

Події
19 лютого 2022 15:00

Київські патрульні побачили відео з порушенням правил дорожнього руху та розшукали автохама, після чого виписали йому штраф.

Як повідомили в dtp.kiev.ua, вранці 16 лютого водій позашляховика BMW побачив пробку на проспекті Героїв Сталінграда біля заїзду на Північний міст і вирішив схитрувати. Він заїхав на зелену зону, що розділяла проїзну частину, після чого на великій швидкості об'їхав затор. Відео цього інциденту опублікували у Telegram.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Через день патрульні повідомили, що власника машини покарано. Виявилося, що поліцейські натрапили на відео з порушенням, пробили номерні знаки по базі та швидко встановили особу автохама.

Після цього вони з'ясували його місцезнаходження та оштрафували. У прес-службі поліції зазначили, що власник машини був дуже здивований, що правоохоронці знайшли його та показали відеозапис порушення.

Київські патрульні за допомогою соцмереж знайшли і оштрафували автохама.Київські патрульні за допомогою соцмереж знайшли і оштрафували автохама. Фото: Патрульна поліція Києва

Київські патрульні за допомогою соцмереж знайшли і оштрафували автохама.Київські патрульні за допомогою соцмереж знайшли і оштрафували автохама. Фото: Патрульна поліція Києва

На порушника ПДР виписали адмінпостанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП (Порушення правил розташування транспортних засобів на проїжджій частині).

Як раніше писав Vgorode, у киянки вилучили автомобіль Volkswagen Touareg через несплату 13 штрафів за порушення правил дорожнього руху. Є можливість, що за борги машину продадуть на аукціоні.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах