Володимир Зеленський записав нове відеозвернення до українців

Володимир Зеленський записав новий відеозвернення до українців.

Володимир Зеленський записав новий відеозвернення до українців. Фото: Офіс Президента

Події
14 березня 2022 15:19

14 березня президент України Володимир Зеленський традиційно записав відеозвернення до українців, у якому розповів про те, як зараз можна підтримувати економіку країни. Окрім цього Зеленський привітав усіх українців із нашим українським святом – Днем добровольця.

19-та доба військових дій в Україні випала на свято, яке зараз як ніколи важливе для нас – День добровольця. Володимир Зеленський привітав усіх українців та зазначив, що сьогодні ми всі – добровольці. Україну захищають мільйони людей. Ми маємо унікальну здатність об'єднуватися перед загрозою життю, духу та Україні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Українців не треба змушувати бути добровольцями, українців не потрібно стимулювати, щоб вони почали допомагати одне одному. Потужна підтримка Збройних Сил усім народом України, щирий волонтерський рух, масовий вступ до тероборони, солідарність усіх наших людей – це передумови перемоги, – сказав президент України.

Розповів Володимир Зеленський і про ситуацію на фронті. Він зазначив, що ЗСУ тримаються мужньо і завдають ворогові багато втрат, тому він уже не знає, де шукати допомогу. Росія накопичувала ресурс для нинішньої війни десятиліттями, щоб знищити Україну та Європу. Але ми боремося та не даємо це зробити.

Президент України вважає, що мир має бути чесним: із гарантіями безпеки для України. За його словами, це потрібно покласти на папір за допомогою складних переговорів. 14 березня проходить четвертий етап переговорів, про результати яких розкажуть увечері.

Говорив Володимир Зеленський і про економіку України у воєнний час. Він заявив, що зараз її потрібно зберігати та оновлювати на стільки, наскільки це можливо. На вулицях міст, де це дозволяє безпека, має з'явитися життя, адже економічне придушення України – одна з цілей ворога. Будь-який бізнес, який сьогодні може працювати, повинен це робити:

- Уряд отримав чітке доручення повернути малий та середній бізнес, прибрати все, що заважає, максимально послабити податки, прибрати усі складнощі, абсолютно, щоб система не тиснула.

Президент України зазначив, що для цього потрібна нова податкова модель, потрібно оновити фінансові правила. Він заявив, що держава гарантує безпеку активам та накопиченням громадян.

Також у своєму зверненні Зеленський пообіцяв після війни відновити будинки та квартири кожного українця. На це спрямують сили та допомогу від усіх країн. А поки що Україну треба захищати від окупантів.

- Допомагайте один одному! Підтримуйте одне одного! Підтримуйте оборону! І захищайте державу! Разом – переможемо. Слава Україні! – такими словами президент закінчив своє звернення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах