Головні спортивні новини останніх днів

Головні спортивні новини останніх днів - фото

Головні спортивні новини останніх днів - фото

Спорт
31 серпня 2023 09:03

Попри літній час та спекотну погоду, спортивні події не зупиняються. Відбувається безліч футбольних матчів та тенісних турнірів. Проводяться перегони Формули-1 та турніри зі змішаних єдиноборств. Не варто забувати й про трансферні саги, які часом дають фору найкращим серіалам. Ці та інші спортивні події дають змогу вболівальникам із задоволенням проводити своє дозвілля, при цьому даючи можливість непогано заробити. Потрібно просто зайти на сайт GGBET та зробити ставку на будь-який вид спорту. Після цього залишається лише вболівати за свою команду та отримувати задоволення від перегляду гри.

Розгляньмо найцікавіші події, що відбулися у світі спорту останніми днями.

Новачок «Челсі» Нкунку пропустить 4 місяці через травму

Нападник «Челсі» Крістофер Нкунку травмував коліно у недавньому товариському матчі. Перші прогнози були оптимістичніші й зводилися до пропуску одного місяця. Проте гравець вже переніс операцію і пропустить близько чотирьох місяців. Тільки після закінчення цього періоду йому дозволять узятися до тренувань. Ймовірно, що офіційний дебют Нкунку за нову команду відбудеться вже у 2024 році. Нагадаємо, що «Челсі» придбала футболіста у «РБ Лейпциг» за 60 мільйонів євро. Контракт із Нкунку підписано до 2030 року.

Шарль Леклер близький до укладання нового контракту з командою «Феррарі»

Перегонник Формули-1 Шарль Леклер виступає за італійський колектив уже 5 сезонів і не має наміру зупинятися. З'явилися новини, що сторони продовжать чинну угоду до 2029 року. З чуток, обов'язковими будуть перші два сезони. Після цього перегонник зможе покинути команду, якщо результати та розвиток боліда не зможуть задовольнити його вимоги. Попередньо, сума контракту становитиме 200 мільйонів євро. За час виступу у «Феррарі» монегаск встиг здобути 5 перемог, 27 подіумів та 20 поул-позицій. Минулого сезону перегонник посів 2 місце у турнірній таблиці, поступившись лише чемпіону Максу Ферстаппену.

Формула-1 зібралася боротися з надмірним домінуванням команди «Ред Булл»

З'явилася інформація, що командам можуть заборонити використання відкритого антикрила під час кваліфікацій до перегонів. На цей час перегонники без обмежень використовують систему DRS, якщо дозволяють погодні умови. Найбільше від цього нововведення постраждає чинний чемпіон — «Ред Булл». За статистикою, саме ця команда має найбільшу перевагу за швидкістю боліда з відкритим заднім антикрилом. Австрійці поки що ніяк не відреагували на подібні ініціативи дирекції.

Джейк Пол таки переміг Нейта Діаса у боксерському поєдинку

Блогер Джейк Пол продовжує дивувати. На цей раз він переміг зірку UFC Нейта Діаса. Поєдинок проходив за правилами боксу. Спортсмени влаштували яскраве шоу, постійно заграючи з публікою та показуючи непоганий бокс як для любителів. Блогер переміг згідно з одноголосним рішенням суддів. Сторони вже обговорюють реванш за правилами ММА, де фаворитом вже буде Нейт Діас, який є ветераном цього виду спорту та завдяки досвіду може перемогти будь-якого суперника. Свого часу навіть Конор Мак-Грегор став жертвою задушливого прийому.

Чарльз Олівейра викликав на поєдинок Конора Мак-Грегора

Колишній чемпіон UFC Чарльз Олівейра продовжує викликати Конора на поєдинок. Бійці обмінюються агресивними коментарями вже тривалий час, але бій так і не було організовано. На цей раз Олівейра запропонував Конору назвати будь-які умови (дату, час і місце), а також вибрати відповідну вагову категорію. Мак-Грегор не проводив поєдинки з 2021 року.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах