Головні особливості моделі iPhone 14 Pro — короткий огляд

Головні особливості моделі iPhone 14 Pro — короткий огляд - фото

Головні особливості моделі iPhone 14 Pro — короткий огляд - фото

Техно
10 травня 2023 10:32

У своїй новій моделі iPhone 14 Pro Apple постаралася задовольнити усі побажання користувачів, створивши версію з новим дизайном та можливостями. Сюди увійшли не лише оновлення камер та дизайну, а й покращена автономність.

Дизайн та кольори iPhone 14 Pro

IPhone 14 Pro доступний у чотирьох кольорах:

  • світло-сірий (Silver);

  • темно-сірий (Space Black);

  • золотистий (Gold);

  • темно-фіолетовий (Deep Purple).

Рамка смартфона виготовлена із сталі, а спинка — з текстурованого загартованого скла, яке захищає від подряпин, потертостей та падінь. Ступінь водонепроникності відповідає стандарту IP68. Смартфон отримав оновлений дизайн із закругленими кутами та рівними гранями. На бічних гранях розташовані кнопки перемикання режимів, блокування та керування гучністю. Знизу знаходяться динаміки та роз'єм для заряджання. Тильна панель Apple iPhone Pro 14 не змінилася.

На квадратній панелі блоку камер розташовані три об'єктиви зі збільшеним діаметром. Фронтальну частину займає сенсорний екран, покритий захисним склом Ceramic Shield. Компанія оновила дизайн ділянки для датчиків та фронтальної камери над екраном, прибравши «чілку» та залишивши компактний овальний виріз, а також додавши анімацію Dynamic Island. До речі, остання функція стала справжнім проривом у дизайні айфонів та перетворила недолік фронтальної панелі на перевагу.

Камера iPhone 14 Pro

IPhone 14 Pro має найпотужнішу камеру у сімействі смартфонів Apple. Він оснащений потрійним модулем з камерами: 48 Мп з апертурою f/1.5, 12 Мп ультраширококутним об’єктивом з апертурою f/1.7 та телефотооб'єктивом 12 Мп з апертурою f/2.7. Смартфон підтримує оптичний трикратний зум, технологію Smart HDR 5, Pixel Binning, зйомку «розумного» макро та інші технології для створення ідеальних знімків та відео за будь-якого освітлення. Крім того, відео можна знімати з роздільною здатністю до 4К 60fps.

Підвищена автономність

На новому iPhone 14 Pro можна більше 23 годин працювати без підзарядки завдяки збільшеній ємності батареї та енергоефективному процесору. Пристрій підтримує швидке бездротове заряджання, що дозволяє відновити половину заряду за 30 хвилин за допомогою функції Fast-charge.

Користувачам варто звернути увагу: до комплектації IPhone 14 Pro не входить зарядний блок — його доведеться придбати окремо. Рекомендується вибирати блок із підтримкою Fast Charge.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах