Як вигідно придбати нові авто в розстрочку сьогодні

Техно
28 липня 2023 15:31

Коли вся країна пліч-о-пліч працює заради перемоги, важливо підтримувати забезпечення всіх базових потреб на належному рівні. Втім не варто ставити життя на паузу — достатньо змінити пріоритети у бік дійсно важливих речей. Нова оселя чи авто для переважної більшості українців завжди були і залишаються не забаганкою, а необхідністю для комфортного життя. Сьогодні все так само реально придбати. Нові авто в розстрочку пропонує Ощадбанк — надійний банк, популярний серед тисяч клієнтів по всій країні. Адже, якщо вже брати кредит, то лише у того, кому довіряєш!

ADFvQ61mssJu5dexK-S2HtgOFzlFa5Nf_s_TndnnfZGH57cJB3mQx9qNkhZTolxB9ztMPsJylNA7eObPTGgOfEnJPSGxWFFVFZeSIg6RhzxKV1oz5ld9LciJIxNk4E6A14o37OiMG41kSn71p5MMVjQADFvQ61mssJu5dexK-S2HtgOFzlFa5Nf_s_TndnnfZGH57cJB3mQx9qNkhZTolxB9ztMPsJylNA7eObPTGgOfEnJPSGxWFFVFZeSIg6RhzxKV1oz5ld9LciJIxNk4E6A14o37OiMG41kSn71p5MMVjQ

Купуємо авто ощадливо

Придбати нові колеса і не залишитися з порожніми кишенями легко, якщо оформити розстрочку. Ощадбанк співпрацює з найбільшими автосалонами по всій країні, щоб швидко та надійно долучатися до угод з купівлі і допомагати своїм клієнтам.

Умови розстрочки передбачають:

  • Термін кредитування — від 1 до 7 років.
  • Забезпечення позики — транспортний засіб, що купується.
  • Процентна ставка — змінюється від 0,01% до 19% залежно від умов договору.
  • Сума кредиту — від 100 тис. грн до 10 млн грн.
  • Розмір власного внеску — від 20% вартості авто.

За допомогою онлайн-калькулятора на сайті банку можна заздалегідь визначити вартісні показники кредиту, порівняти результат за умов класичного та ануїтетного способу нарахування відсотків за користування кредитом.

Додатково можна визначити, як вплинуть на кінцеву вартість позики додаткові послуги — нотаріальне обслуговування, оформлення КАСКО, державні збори та податкові платежі.

Якщо самостійно вираховувати вартість не зручно, можна залишити заявку на сайті та отримати детальну консультацію від кредитного менеджера по телефону. Найпростіший варіант — завітати до найближчого відділення та визначити всі подробиці особисто. Після цього можна вирушати до автосалону за рахунком на авто.

n_dIXLvXNaKNKzTFhCX0H5lEWd36UJbIxT7NX_Ou7Tao-AbftDicBh_fXZ8era5xbac-YuhvuY5kNjqY4sa194tH7z_0XXatt1BPMEGITbtfr2wZW2m-zES3XYVSfhvrkAkPGIyn3KsdkiRYmJs1opsn_dIXLvXNaKNKzTFhCX0H5lEWd36UJbIxT7NX_Ou7Tao-AbftDicBh_fXZ8era5xbac-YuhvuY5kNjqY4sa194tH7z_0XXatt1BPMEGITbtfr2wZW2m-zES3XYVSfhvrkAkPGIyn3KsdkiRYmJs1ops

Що потрібно для оформлення розстрочки

Якщо ви переконалися, що маєте достатні 20% вартості транспортного засобу та готові здійснити придбання, надайте менеджеру Ощадбанку такі документи:

  • свій паспорт та ІПН;
  • довідку про доходи за останні 6 місяців, у якій зазначений рівень заробітної плати цілком покриває регулярні платежі за кредитом та відсотки;
  • рахунок-фактуру на автомобіль.

Розгляд заявки триває близько 1–2 робочих днів та у разі відповідності всіх необхідних документів завершується схвальним рішенням. Користуватися автомобілем можна одразу після його оплати в автосалоні. До моменту погашення розстрочки юридично авто перебуватиме у власності банку, але фактично — у вашому цілковитому розпорядженні.

Вчасно сплачуйте кредитні платежі без зайвого тиску на бюджет, кермуйте обережно та насолоджуйтесь мобільністю з Ощад!

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах