Особливості просторого та екологічного автомобіля Mercedes-Benz EQE SUV

Особливості просторого та екологічного автомобіля Mercedes-Benz EQE SUV - фото

Особливості просторого та екологічного автомобіля Mercedes-Benz EQE SUV - фото

Техно
29 червня 10:18

Позашляховик Mercedes-Benz EQE SUV — це стильна новинка, в якій поєднується розкіш, надійність і практичність, інноваційні технології та справжній комфорт. Якщо ви шукаєте містке, екологічне та безпечне авто зі значним запасом ходу, цей електричний кросовер заслуговує на найпильнішу увагу.

Як з’явився EQE SUV?

Електричний кросовер Мерседес EQE SUV був анонсований у 2022 році під час автосалону у Парижі як елемент стратегії з розширення лінійки преміальних електрокарів.

Позашляховик EQE SUV виграє у електроседана за місткістю і практичністю, успішно конкуруючи з такими люксовими автомобілями як Audi e-tron і Tesla Model X. З 2023 року новий кросовер поставляється клієнтам, а в майбутньому варто очікувати оновлень автомобіля.

Технічні характеристики

Електричний позашляховик Mercedes EQE SUV представлений в декількох комплектаціях, від чого залежить його дальність ходу (від 595 км до 609 км). Місткість потрійного літієвого акумулятора становить 96,1 кВт/год. Автомобіль оснащений двома синхронними моторами з постійними магнітами.

Потужність кросовера досягає 215 кВт або 300 кВт, завдяки чому він здатний розвивати швидкість до 200 км/год. До важливих переваг автомобіля належать просторий салон, інноваційне оснащення, а також функція швидкої зарядки.

Дизайн екстер’єру — спортивний і елегантний

Зовнішність позашляховика — солідна й елегантна, зі стильними спортивними елементами. Обтічний корпус забезпечує дуже низький коефіцієнт опору (0.28), а отже, поліпшену аеродинаміку та додатковий запас ходу.

Ефектні деталі екстер’єру, які незмінно привертають увагу:

  1. Передня оптика DIGITAL LIGHT із 84 світлодіодами, стильні задні фари у вигляді смуги з ефектом 3D.
  2. Розмір дисків можна підібрати індивідуально — від 19 до 21 дюйма.
  3. Для надання автомобілю спортивного стилю передбачено пакет AMG Line, що включає декоративні елементи AMG, легкосплавні диски, розпірки для повітрозабірників, ефектний передній бампер та інше.

У дизайні екстер’єру кросовера EQE SUV органічно поєднується практичність і розкіш, підкреслюючи високий статус авто і виділяючи його серед конкурентів.

Інтер’єр салону — максимальний комфорт

AD_4nXdAimMoeLLeyvjtlJZu0CgP9xWhpzAJJrJ-QJXn7TzpooTQyqIu7TVVZSq_-JDq_9TtdbL1OaXoZXs1jl_0fl9eWn1X5g1YLLwN8XTbXHFXhOD5AncmUF035TY_rxoEbviF1DJYrV9KSBZS59Fw3nJPrlPdwN9w4CEPtYfY?key=QBHEGHLZkkJKPkC9kp0c5AAD_4nXdAimMoeLLeyvjtlJZu0CgP9xWhpzAJJrJ-QJXn7TzpooTQyqIu7TVVZSq_-JDq_9TtdbL1OaXoZXs1jl_0fl9eWn1X5g1YLLwN8XTbXHFXhOD5AncmUF035TY_rxoEbviF1DJYrV9KSBZS59Fw3nJPrlPdwN9w4CEPtYfY?key=QBHEGHLZkkJKPkC9kp0c5A

Крім водійського місця, передбачаються сидіння для чотирьох пасажирів. Оздоблення салону виконано з преміальних матеріалів:

  • натуральної шкіри або якісної еко-шкіри;
  • натурального дерева;
  • алюмінієвого сплаву.

Цифрова панель приладів діагоналлю 10,25 дюймів відображає всю необхідну водієві інформацію. Крім того, передбачено проєкційний екран як додаткову опцію. З його допомогою можна відображати інформацію на лобовому склі автомобіля, щоб не відволікатися від дороги.

Комфортні сидіння в салоні забезпечують такі переваги:

  • електропривод для регулювання положення крісла;
  • функція підігріву;
  • опціонально передбачена вентиляція;
  • поперековий упор.

Завдяки якісній шумоізоляції всередину салону практично не проникають зовнішні шуми. В Україні придбати цю модель за найкращою вартістю можна в офіційного дилера https://www.mercedes-benz.ua/.

AD_4nXezjtGYBS7nVIQNJ7wZWS40nUjicHjFxKIOyxvj-b-cETuz_sxyh55jYgc-HzwRwZaf23l2Nm-KIPE6exc7apqI92jTkGYBhnC1D7nUg-Hay7upj_alux2JauIupcLUt_IVfyj-OipibGE9edQSQDPjJnZXOnP2sjwwAm1kiQ?key=QBHEGHLZkkJKPkC9kp0c5AAD_4nXezjtGYBS7nVIQNJ7wZWS40nUjicHjFxKIOyxvj-b-cETuz_sxyh55jYgc-HzwRwZaf23l2Nm-KIPE6exc7apqI92jTkGYBhnC1D7nUg-Hay7upj_alux2JauIupcLUt_IVfyj-OipibGE9edQSQDPjJnZXOnP2sjwwAm1kiQ?key=QBHEGHLZkkJKPkC9kp0c5A

Електричний кросовер EQE SUV дарує водієві справжнє задоволення від руху, а також впевненість і стабільність на дорозі. Завдяки інноваційним технологіям, якісному оснащенню та безлічі допоміжних функцій автомобіль вважається одним із найзручніших, найнадійніших і найбезпечніших серед собі подібних.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах