За словами Кличка, зима у Києві буде важкою для мешканців

За словами Кличка, зима у Києві буде важкою для мешканців.

За словами Кличка, зима у Києві буде важкою для мешканців. Фото: Hyser.ua

Транспорт та інфраструктура
15 серпня 2022 20:51

Мер Києва попередив мешканців столиці, що ця зима буде важчою, ніж зазвичай. Температура в квартирах опуститься нижче за норму.

Через можливі проблеми з енергоносіями опалювальний сезон найближчої зими в Києві може стати проблемним. Мер Києва попередив мешканців, що їм потрібно заздалегідь підготувати теплий домашній одяг та теплі ковдри.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповів київський міський голова в інтерв'ю виданню "Бабель", температура у квартирах буде нижчою, ніж звикли кияни. Якщо за нормою у приміщеннях має бути 21 градус тепла, цієї зими температура може опуститися до 18 або 19 градусів. Кличко попередив, що не хоче заспокоювати людей та запевняти їх у тому, що все буде добре. Через нинішні суворі реалії, в яких ми живемо, не можна виключати ворожі атаки по газонасосних станціях, теракти.

Також Кличко попереджає, що у Києві ймовірні перебої з електрикою. На цей випадок у влади припасені генератори, вони вже закуплені Києвом, як і паливо для них. Генератори будуть задіяні насамперед у школах, садках та лікарнях. Якщо не буде газу, то будуть використані запаси мазуту, цього вистачить на якийсь короткий час, щоб місто могло жити автономно. Але постачання міста газом – це відповідальність уряду.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах