До потягу Київ-Варшава додали вагон міжнародного класу

До потягу Київ-Варшава додали вагон міжнародного класу

До потягу Київ-Варшава додали вагон міжнародного класу - фото: t.me/UkrzalInfo

Транспорт та інфраструктура
28 лютого 2023 08:21

З середи, 1 березня, на найбільш популярному рейсі №67/68 Київ — Варшава Всходня буде додатковий вагон класу RIC. У напрямку з Варшави до України цей вагон поїде відповідно 2 березня.

Як повідомили в "Укрзалізниці", через розбіжність у ширині колії та необхідність перестановки вагонних візків на кордоні цим маршрутом курсують виключно вагони міжнародного стандарту RIC з тримісними купе. 

Зазначимо, що це дуже популярний напрямок і так просто білети на цей рейс не купити. Вони доступні у застосунку Укрзалізниці виключно для зареєстрованих пасажирів з реальним номером телефону. Одна людина може купити не більше 4 квитків в одні руки. Білети у додатковий вагон вже доступні для продажу.

Для пасажирів, які люблять стандартні вагони купе та СВ, є рейс №19/20 Київ — Хелм зі зручною пересадкою на Варшаву. Там звичайні вагони, але новішої модифікації, більш місткі та без незвичних для багатьох трьох полиць одна над одною.

Зазначимо, що обидва вказані рейси вирушають із Києва одночасно о 18:14 щоденно, до Хелма прибувають о 4:55, а до Варшави — о 10:12.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах