Пальне АЗК UPG — якість під контролем

Пальне АЗК UPG — якість під контролем.

Пальне АЗК UPG — якість під контролем. Фото: Пресофіс АЗК UPG.

Транспорт та інфраструктура
11 травня 2023 09:15

Українські водії надають перевагу пальному автозаправних комплексів національної мережі АЗК UPG. Адже воно відповідає стандарту Євро-5, без домішок та присадок, за привабливою ціною та забезпечує ідеальну роботу двигуна незалежно від класу. Якісне пальне істотно знижує витрати на сервісне обслуговування автомобіля та поліпшує роботу двигуна.

У мережі АЗК UPG можна придбати повний асортимент пального: А-95, газ та дизель. Для власників потужних і сучасних авто — брендовий бензин upg100 та upg95. Усе без винятку пальне відповідає євростандарту, що відзначається низьким умістом шкідливих речовин у вихлопних газах. Тож водії дбають не лише про власний автомобіль, а й про довкілля.

Пальне мережі UPG доставляється виключно з Європи. Зокрема, дизпальне надходить з європейських країн або США. Основним постачальником бензинів є компанія НПЗ в Роттердамі. Загальний же пул продавців пального разом зі скрапленим газом – більше 30 (серед них Euronova, Unimot, Maersk Aegean, Motor Oil, InsaOil, Bulmarket, Bialchem, Glencore, Gaspeco та пул українських постачальників LPG). Серед виробників – відомі нафтогазові гіганти, як-от: Total, Shell, SOCAR, Neste, Rompetrol тощо.

Мережа UPG однією з перших налагодила безперебійне постачання високоякісного європейського пального в Україну. Це стало можливим завдяки тому, що компанія придбала потужний морський термінал у Польщі, який використовують для перевалки та зберігання нафтопродуктів. Продумано вибудувана логістика: власний автопарк, залізничні цистерни та відповідна інфраструктура дають можливість швидко та безперебійно забезпечувати українських водіїв нафтопродуктами за лояльними цінами.

Фото: Пресофіс АЗК UPG.Фото: Пресофіс АЗК UPG.

Якість продукту – пріоритет для компанії. Кожна партія пального має сертифікат якості виробника із зазначенням країни походження. Мережа здійснює контроль якості продуктів на всіх етапах постачання та має власну лабораторію.

Купуючи пальне на автозаправних комплексах національної мережі АЗК UPG, водії гарантовано отримують продукцію високої якості, яка відповідає європейським нормам та стандартам.

Завжди будьте в курсі цін на пальне, акцій та новин мережі, долучившись до офіційного чат-боту АЗК UPG.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах