На околицях Києва помітили унікальний Lamborghini Urus

На околицях Києва помітили унікальний Lamborghini Urus.

На околицях Києва помітили унікальний Lamborghini Urus. фото: kiev.tram.news

Транспорт та інфраструктура
Сьогодні 12:44

В одному з гаражних кооперативів на околиці Києва знайшли тюнінгований позашляховик Lamborghini Urus. Це унікальний автомобіль з модифікаціями від відомого тюнінг-ательє Mansory.

Машина оснащена безліччю деталей із вуглепластику, що значно збільшує її вартість, пише Трамвай. У неї є численні аеродинамічні елементи, притаманні стилю Mansory.

На околицях Києва помітили унікальний Lamborghini Urus.На околицях Києва помітили унікальний Lamborghini Urus. фото: kiev.tram.news

Загалом Lamborghini Urus – це позашляховик (SUV). Він був представлений у 2018 році і став першим серійним SUV від Lamborghini з моменту моделі LM002 у 1980-х роках. Urus поєднує в собі елементи розкоші, високої швидкості та продуктивності, що є характерними для Lamborghini, з практичністю та прохідністю позашляховика. Він оснащений 4.0-літровим V8 з подвійним турбонаддувом і потужністю близько 650 кінських сил, що дозволяє йому розганятися від 0 до 100 км/год лише за 3,6 секунди, а це є вражаючий показник для автомобіля такого класу.

Знайшли цей автомобіль серед розбитих машин з США. Він в хорошому стані і має харківські номери. Скоріш за все, машину перевезли в столицю в цілях безпеки.

За орієнтовними підрахунками, з таким дорогим тюнінгом загальна вартість автомобіля може перевищувати кількасот тисяч євро. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах