Фокстрот розіграє техніку для дому на відкритті першої черги ЖК SVITLO PARK

Комусь із мешканців нового житла пощастить отримати подарунковий сертифікат

Комусь із мешканців нового житла пощастить отримати подарунковий сертифікат

Общество
14 июля 2021 08:01

Найкращий подарунок для тих, хто в’їжджає у нове житло – побутова техніка. Завдяки Фокстрот та SVITLO PARK вже зовсім скоро хтось із мешканців збудованого міні-міста поруч з Печерськом отримає практичний подарунок – сертифікат на техніку для дому. Станеться це під час грандіозного відкриття першої черги житлового комплексу, яке відбудеться 17 липня.

Чому стільки бажаючих жити у SVITLO PARK?

Окрім технологічно продуманих та зручних будинків дизайнерських форм та кольорів, мешканців нового житлового комплексу у зеленій зоні столиці приваблює продумана інфраструктура, розрахована на сучасних активних людей, для яких нетворкінг – важлива частина життя.

Тут є бігові та велодоріжки, станції зарядження електрокарів, дитячі майданчики під відеонаглядом, спортклуби та спортмайданчики, дитсадочки, школа і лікарня. Справжнє міні-місто у мальовничому районі столиці.

Що буде на відкритті SVITLO PARK?

Це буде грандіозне свято з розважальним шоу, яскравими фотозонами та атракціонами для малечі, а також виступом популярної української співачки.

Звісно ж, у програмі свята – розіграш сертифікату на комплект необхідної побутової техніки від Фокстрот. Щасливчик отримає подарунковий сертифікат на 20 000 бонусних гривень, використати який зможе на сайті foxtrot.ua або у магазині мережі Фокстрот.

Фокстрот розіграє техніку для дому на відкритті першої черги ЖК SVITLO PARK фото 1Фокстрот розіграє техніку для дому на відкритті першої черги ЖК SVITLO PARK фото 1

Тож завітайте на SVITLO PARK GRAND OPENING 17 липня о 17.00 за адресою: Наддніпрянське шосе, 2а з друзями та рідними. Розважайтесь та вигравайте!

Фокстрот – мережа побутової техніки та електроніки, яка тримає курс на розвиток, реформує магазини, постійно розвиває онлайн-платформу комфортних продажів та активно спілкується з фанами у соцмережах, а бренд-персонаж – лисичка Фоксі – є одним з найвідоміших рекламних звіряток в українському медіа-просторі.

У мережі 164 магазинів по всій країні та сучасним інтернет-майданчиком. Компанія активно підтримує сучасні інноваційні проекти, спрямовані на збільшення комфорту життя та розвиток і навчання дітей, молоді та людей, які прагнуть досягнень на благо суспільства.

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях