Новина про видачу пенсіонерам смартфонів викликала шквал гумору в інтернеті: добірка мемів

Новина про видачу пенсіонерам смартфонів викликала шквал гумору в інтернеті: добірка мемів. || Фото: Shutterstock

Нова ініціатива президента України Володимира Зеленського про видачу сучасних смартфонів вакцинованим громадянам від 60 років надихнула українців на створення мемів та приколів. Найбільше людям видалася смішною назва державної програми.

Поки що є три варіанти, як можна назвати проект - "Бабусяфон", "еБабуся/єДідусь" та "еСмартфон". Користувачі мережі почали вигадувати жарти про ініціативу Зеленського, а також перекручувати існуючі варіанти назви.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що під час Diia Summit 2022 президент України Володимир Зеленський пообіцяв видати вакцинованим українцям від 60 років нові якісні смартфони. Таким чином Зеленський хоче, щоб "країна у смартфоні" була доступна для всіх громадян незалежно від віку.

Так само як і ініціатива щодо виплати тисячі вакцинованим українцям, цей проект викликав у людей глузування і вони почали створювати та публікувати жарти з цього приводу.

Деякі користувачі побачили в ініціативі гаранта електоральні вигоди.

[read_more_vg id="1196968"]

До речі, українці запропонували також назвати програму з видачі пристроїв пенсіонерам "гречкофонами".

Раніше ми повідомляли, коли вакциновані пенсіонери зможуть стати в чергу на отримання смартфона від держави та інших деталей цієї ініціативи.

Последние новости