На Київщині чоловік врятував життя собаці, який впав під кригу

На Київщині чоловік врятував життя собаці, який впав під кригу. || Фото: unsplash.com

У селі на Київщині чоловік врятував собаку, який тонув в ополонці. Він підплив до пса на човні, розбив кригу і дістав його з води.

Відео порятунку життя собаки небайдужим рибалкою опублікував dtp.kiev.ua.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Подія сталася у селі Макарів. За інформацією, яку надали очевидці, пес пробув у крижаній воді близько півгодини. Щоб врятувати собаку від смерті, чоловік, наче криголам, прорубав шлях до собаки. Врешті-решт, чоловікові вдалося дістати тварину з-під криги.

Собака живий, але перемерз. Його відвезли до ветеринарної клініки. Після огляду небайдужі люди вирішили залишити пса собі.

[read_more_vg id="1197706"]

Ймовірно, собака потрапив під лід, коли вибіг на замерзле озеро. Крига не витримала ваги тварини та провалилася. 

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що на Русанівці в Києві хлопець намагався врятувати свого собаку, який впав у крижану воду, але натомість не розраховав сили і впав у озеро сам. Добре, що поруч проходили люди, які допомогли хлопчику вилізти на поверхню. До порятунку господаря доєднався і пес. 

Також ми розповідали, що рятувальники допомогли собаці звільнитися з металевого забору. Про те, що пес застряг і не може самостійно вибратись, очевидцям розповіла маленька дівчинка. Дістати собаку було не можливо без спеціального обладнання, тож було вирішено викликати ДСНС.

Последние новости