Стало відомо, хто може поїхати на "Євробачення" замість Аліни Паш

Стало відомо, хто може поїхати на "Євробачення" замість Аліни Паш. || Фото: regnum.ru

"Суспільне" запропонувало гурту Kalush Orchestra представляти Україну на "Євробаченні" цього року.

Як повідомляв Vgorode, Національний відбір на участі в Євробаченні-2022 супроводжувався скандалами . Спочатку Україну на пісенному конкурсі мала виступати Аліна Паш, але потім з'ясувалося, що вона незаконно відвідувала Крим.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

У Держприкордонслужбі підтвердили, що співачка відвідала окупований острів без відповідних документів. На основі цього "Суспільне" вирішило зняти її кандидатуру з конкурсу.

Примітно, що Паш спробувала зберегти свою репутацію і випустила в Instagram випереджаючий офіційну заяву посаду, в якій сказала, що вона сама вирішила відмовитися від участі в "Євробаченні" через громадський тиск і цькування.

А сьогодні, 17 лютого, "Суспільне" запропонувало виступити на конкурсі Kalush Orchestra, які на Нацвідборі отримали максимальні 8 балів від глядачів та 6 балів від суддів, що принесло їм друге місце.

Нагадаємо, що після початкового оголошення переможця Нацвідбору не обійшлося без скандалів : під час оголошення балів ведучий кілька разів переплутав цифри, а бали глядачів довгий час не виводилися на екран. На підставі цього лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк заявив, що результати фальсифіковані, і якби вони були чесними, їх би одразу показали.

Як повідомляв Vgorode раніше, за оцінками букмекерів Аліна Паш могла зайняти друге місце на пісенному конкурсі.

Последние новости