В Україні створили онлайн-платформу, що допомагає бізнесу переїхати з "гарячих точок"

В Україні створили онлайн-платформу, що допомагає бізнесу переїхати з "гарячих точок". || Фото: unsplash.com

Міністерство цифрової трансформації запустило Україні онлайн-платформу, яка допомагає бізнесу переїхати з "гарячих точок" і продовжити діяльність у більш безпечному місці. Платформа доступна для всіх та є безоплатною.

Створення такої онлайн-платформи дозволяє вирішити одне з найпріоритетніших завдань Парламенту - перезапуск економіки у воєнний час.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомляє Мінцифри, за місяць із зони бойових дій евакуювали 216 підприємств і 97 із них вже відновили роботу на новому місці. Онлайн-платформа relocate.prozorro.sale суттєво спрощує відновлення роботи бізнесу, допомагає піднімати економіку країни та надавати робочі місця. 

Для кого створена платформа?

Подавати заявки на сайті https://auction.e-tender.ua/#/register можуть як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього приміщення чи інші активи.

Платформа створена для бізнесу, який подав заявки на релокацію, для компаній, які хочуть допомогти підприємствам з релокацією, для представників Міністерства економіки, військових адміністрацій, компаній, які допомагають з опрацюванням заявок, логістикою, процесом переїзду, пошуком нових виробничих приміщень та розселенням працівників тощо.

[read_more_vg id="1202983"]

Платформу запустили ДП «Прозорро.Продажі» за ініціативи Мінекономіки, за підтримки Мінцифри та Дія.Бізнес.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що для економічного та інфраструктурного відновлення України Уряд залучить різні джерела, зокрема і від конфіскації активів росії. Крім цього Міністерство фінансів веде перемовини про отримання 10 мільярдів доларів від країн-партнерів. 

Последние новости