Журналісти The New York Times створили карту скоєних звірств у Бучі

Журналісти The New York Times створили карту скоєних звірств у Бучі - фото: Daniel Berehulak

The New York Times документує військові злочини окупантів, які відбувалися у Бучі на Київщині. Так було створено відповідну карту з деякими геолокаціями, де російські солдати вбивали мирних жителів під час окупації міста.

"Мати вбита снайпером, коли йшла з сім'єю за термосом із чаєм. Жінка, затримана як секс-рабиня, оголена, за винятком шуби, і замкнена в картопляному підвалі перед стратою. Дві сестри померли у своїй оселі, їхні тіла лежали на підлозі тижнями. Буча - це краєвид жахів", - так пишуть журналісти The New York Times.

Більше актуальних новин читайте на нашому Telegram-каналі.

Репортери та фотографи The NYT провели у звільненій від окупантів Бучі більше тижня з міською владою, розслідувачами та десятками свідків, розкриваючи нові подробиці тортур російських солдатів проти мирних жителів.

Кореспонденти задокументували не всі звірства, які окупанти вчинили у місті. Під час висвітлення подій вони знаходилися при виявленні тіл майже трьох десятків людей там, де їх убили — у своїх будинках, у лісі, на порожній стоянці та інших локаціях.

Команда The Times також зафіксувала понад 100 мішків для трупів на братській могилі та на міському цвинтарі. Отримані дані показують, що росіяни вбивали безрозсудно, садистськи та частково з помсти.

Раніше Vgorode писав, що окупанти перетворили екопарк під Києвом на катівню.

Последние новости