"Укрпошта" відновила роботу стаціонарних відділень на звільнених територіях Київщини

"Укрпошта" відновила роботу стаціонарних відділень на звільненій території Київщини. || Фото: facebook.com/ukrposhta

На деокупованій території Київської області відновлюється робота стаціонарних відділень "Укрпошти". Вони знову відчиняються у Бучі, Бородянці, Макарівському, Іванівському, Бучанському та Вишгородському районах. Також на Київщині працюють пересувні поштові відділення.

"Укрпошта" почала відновлювати роботу через тиждень після звільнення населених пунктів Київської області. У п'ятницю, 29 квітня, до переліку відділень, що вже працюють, додалися стаціонарні відділення у Бучі та Бородянці. З 3 травня відчиняться відділення у Бучанському, Іванківському, Бородянському, Вишгородському та Макарівському районах. Наразі у Київській області працює 581 стаціонарне та пересувне відділення Укрпошти. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про це повідомляє пресслужба "Укрпошти".

Як відзначив генеральний директор компанії Ігор Смілянський, у найбільш постраждалих від дій російських окупантів районах починається повноцінна робота компанії. Найскладнішою є ситуація в Ірпені, адже в місті не залишилося жодного вцілілого відділення. Їх роботу також відновлюватимуть. Разом із місцевою владою "Укрпошта" буде якнайшвидше шукати потрібні для цього приміщення. Поки що пенсії, соцдопомоги та інші послуги в Ірпені надають пересувні відділення. 

Із 3 травня у Бучанському районі відновлюють свою роботу 12 стаціонарних відділень:

У Вишгородському районі з вівторка починає роботу 15 стаціонарних відділень:

В Іванківському районі відновлює свою роботу одне стаціонарне відділення:

У Бородянському районі знаву починають працювати чотири стаціонарні відділення:

У Макарівському районі відновлюють роботу три стаціонарних відділень:

[read_more_vg id="1204781"]

Обслуговування інших відділень Макарівського, Бородянського, Іванківського, Поліського та Вишгородського районів здійснюють пересувні відділення.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що "Укрпошта" запустила новий інтернет-магазин, де можна придбати культову марку "Русский военный корабль..." та іншу сувенірну продукцію компанії. Зараз сайт не працює через постійні хакерські атаки, але невдовзі його роботу буде відновлено і продаж марок продовжиться.

Последние новости