"Укрпошта" запустила новий інтернет-магазин, на якому ще можна купити марку з російським кораблем

"Укрпошта" запустила новий інтернет-магазин, на якому ще можна купити марку з російським кораблем.

"Укрпошта" запустила новий інтернет-магазин, на якому ще можна купити марку з російським кораблем. Фото: Борис Грох

Події
22 квiтня 2022 12:55

У п'ятницю, 22 квітня, "Укрпошта" запустила новий інтернет-магазин, де можна купити останні 100 000 оригінальних марок з серії “Руський воєнний корабель, іди …”

Нагадаємо, через велику кількість користувачів, що бажали купити культову марку, основний сайт "Укрпошти" постійно падав, бо не міг впоратись з навантаженням. Через масові скарги українців компанія призупинила його роботу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Натомість, було створено новий майданчик, на якому з сьогоднішнього дня можна купити марки. Зробити замовлення можуть всі бажаючі можуть з 10.20. Про це повідомив СЕО “Укрпошта” Ігор Смілянський та оприлюднив посилання на новий інтернет-магазин.

Наразі новий сайт також працює з обмеженнями, ймовірно, через велику кількість запитів. Смілянський написав, що за першу годину роботи нового сайту було оброблено, сплачено та готово більш 1 100 замовлень. 

Оновлено о 13:19: Смілянський ще раз вибачився за незручності та повідомив, що фахівці працюють над відновленням доступу до інтернет-магазину та інших систем "Укрпошти", які тимчасово не працюють через DDos атаку. Він пообіцяв повідомити про поточний стан справ о 17:00.

СЕО "Укрпошти" пояснив, що всі недоліки буде враховано. Сайт може пропускати одночасно до 20 000 користувачів. Незручності обіцяють виправити.

Також Ігор Смілянський повідомив, що в одному замовленні можна придбати лише 1 лист (6 марок). За сьогодні на сайті готуться обробити до 15 000 замовлень.

На сайті можна купити не тільки останні 100 000 примірників культової марки. На ньому будуть доступні й інші товари з “Руським воєнним кораблем”.

"Укрпошта" також готується презентувати сьогодні новий дизайн марок про "російський військовий корабель" під назвою "Руський Воєнний Корабель - Всьо". Його планують видати тиражем в 5 мільйонів примірників і будуть продавати як в Україні, так і за кордоном. 

Натомість пророчі марки та конверти з ілюстрацією художника Бориса Гроха, які стали справжнім хітом випустили тиражем в 1 мільйон примірників і додаткового тиражу не буде.

Раніше Vgorode писав, що за тиждень після випуску марок з російським кораблем їх було продано близько 700 000. У поштових відділеннях України марки розібрали дуже швидко.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах