Ротвейлер Габріелла забезпечує оборону Києва на блокпостах

Ротвейлер Габріелла забезпечує оборону Києва на блокпостах. || Фото: facebook.com/NGUmainpage

На одному з блокпостів Києва разом з поліцією обороняє місто собака породи ротвейлер на прізвисько Габріелла. За словами господаря Андрія вона добродушна та весела, але легко виявляє диверсантів та не дозволяє їм провезти зброю у місто. 

Про службову собаку, яка завдяки своїм навикам та нюху забезпечує ефективну перевірку на блокпостах Києва розповіли у Національній гвардії України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Габріелла та кінолог Андрій стоять на одному з блокпостів Києва. Ця собака викликає усмішки як у військових, так і у громадян, які проїжджають блокпост. Габріелла - єдина службова собака породи ротвейлер у підрозділі. Вона дуже добродушна, впевнена та грайлива собака. Проте вона не любить велосипедистів та зловмисників зі зброєю. На людей, що їдуть на двоколісному транспорті Габріелла лише ричить, а от диверсантів вираховує майже за секунди і повідомляє про них гвардійцям.

Як говорить кінолог, собака насправді добра, але не до всіх, "бо вона дипломований професіонал". Габріелла отримала ліцензію за спеціальністю "пошук зброї та набоїв", на агресію її не тренували, та й за характером вона не може бути агресивною.

[read_more_vg id="1205604"]

Після проходження навчання Андрій з Габріеллою забезпечують громадський порядок, а з початком повномасштабної війни – працюють на блокпостах.

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав про тварин, які стали популярними під час війни.

Последние новости