В Ірпені російський снаряд зруйнував будинок пенсіонерки, в якому вона жила 40 років

В Ірпені російський снаряд зруйнував будинок пенсіонерки, в якому вона жила 40 років. || Фото: скріншот з відео

Російські окупанти зруйнували в Ірпені багато будівель, які не одне десятиліття простояли у місті. Те саме сталося і з будинком 72-річної місцевої мешканки, де вона прожила 40 років. Тепер вона змушена жити у трейлері.

Сюжет про Зінаїду Баранчук з Ірпеня з'явився у соціальних мережах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіла жінка, її будинок було зруйновано ракетним ударом з боку країни-агресора ще 24 березня. Єдине, що вціліло у дворі – це сад із тюльпанами.

Тієї ночі, коли війська РФ запустили ракету по Ірпені і зруйнували будинок Зінаїди Баранчук, вона знаходилася в бомбосховищі, що й врятувало їй життя. Коли пенсіонерка повернулася, то виявила на місці свого будинку руїни та дим, який, за її словами, не припинявся два дні.

Тепер жінка із сином живе у невеликому вагончику, але там вони зможуть бути лише до зими, бо у холод там немає комфортних умов для життя.

- Доведеться думати, щось вирішувати, бо в цьому вагончику я не зможу взимку бути. Хочу спокійно дожити свого віку, щоб не бігати нікуди, щоби був свій будинок, - сказала Зінаїда Баранчук.

У будинку, який зруйнували російські окупанти, жінка жила 40 років після того, як вийшла заміж.

Зінаїда Баранчук сподівається на український уряд, який може допомогти всім, хто втратив будинок через війну.

[read_more_vg id="1205970"]

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що зруйновані російськими окупантами будівлі в Києві міська влада планує відновити до кінця цього року. Почнуть із тих будинків, які постраждали найбільше.

Також ми розповідали, що Київська область отримала першу субвенцію на відновлення будинків після війни у розмірі 400 мільйонів гривень.

Последние новости