Біля села Мироцьке знайшли ще одне поховання вбитих окупантами громадян

Біля села Мироцьке знайшли ще одне поховання вбитих окупантами громадян. || Фото: Андрій Нєбитов

Неподалік села Мироцьке, що знаходиться в Бучанському районі Київщини, правоохоронці виявили братську могилу із 7 цивільними громадянями, яких вбили російські військові під час окупації.

Про це на сторінці у Facebook розповів начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Масове захоронення розстріляних мирних жителів виявили сьогодні, 13 червня, на місці, де російські солдати влаштовували свої позиції.

За словами очільника обласної поліції, окупанти спочатку катували, а потім жорстоко стратили цивільних пострілами в голову. У багатьох жертв були зв’язані руки та простріляні коліна.

Наразі поліція працює над тим, щоб ідентифікувати загиблих громадян.

[read_more_vg id="1209570"]

Андрій Нєбитов переконаний, що військові РФ мають відповісти за кожне знищене життя, за біль і страждання українців, а також за зруйновані міста і села.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що спеціальна комісія ООН почала розслідувати військові злочини російської армії на Київщині. Делегація відвідала місця, які найбільше постраждали від окупації та обговорила з представниками обласної влади питання масштабів військових злочинів окупантів, кількості загиблих та постраждалих від збройної агресії РФ , а також які можливості має міжнародне співробітництва та подальша взаємодії правоохоронних органів з іноземними експертами.

Последние новости