Обстріл Києва: що зараз відбувається у будинку, куди потрапила ракета

Обстріл Києва: що зараз відбувається у будинку, куди потрапила ракета || фото:https://www.facebook.com/DSNSKyiv

Сьогодні, 27 червня, з ранку у Шевченківському районі Києва відновили аварійно-рятувальні роботи у багатоповерхівці, по якій учора завдали ракетного удару. Внаслідок атаки окупантів РФ одна людина загинула, четверо було госпіталізовано, ще двоє – на амбулаторному лікуванні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі 65 рятувальників продовжують розбирати завали та шукають людей, які можуть перебувати під конструкціями, що обвалилися, повідомляє пресслужба ДСНС.

Під уламками рятувальники знаходять документи та особисті речі мешканців будинку. Усі передають поліції. На місці також чергують медики та психологи ДСНС України.

У Мережі з'явилися кадри вчорашнього прильоту до будинку. Судячи з відео, до 9-поверхівки потрапило кілька ракет. Будинок дивом не склався як цегляний будиночок, поховавши під завалами всіх, хто рано вранці знаходився вдома.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ебанутый Киев #ЕБК (@ebanutiy.kiev)

Vgorode писав, що з-під завалів будинку вчора дістали 7-річну дівчинку. Вона жива та була госпіталізована. Медики прооперували дівчинку. Наразі загрози для її життя та здоров'я немає.

Незабаром рятувальники дістали її маму. 36-річну жінку затиснуло плитами перекриття. Вона вижила, зараз перебуває у лікарні. Батько дитини, на жаль, загинув. Його тіло змогли витягти з-під лише увечері.

Ще дві жінки отримали травми середнього ступеня важкості, їм надали хірургічну допомогу та госпіталізували. Нині їхній стан задовільний.

У командуванні Повітряних сил ЗСУ розповіли, що російські ракети по Києву були запущені зі стратегічних бомбардувальників Ту-95 та Ту-160. Літаки злетіли в Астрахані та випустили ракети в районі Каспійського моря.

Последние новости