Мешканка Бучі досі розшукує своїх родичів, яких викрали російські військові

Мешканка Бучі досі розшукує своїх родичів, яких викрали російські військові. || Фото: archive.org

Мешканка Бучі Наталія Кулаковська досі не може розшукати своїх чоловіка та зятя які зникли під час окупації міста росіянами. Зять жінки зник, коли поїхав у Гостомель, щоб доставити людям воду. 

Також під час перебування окупантів у Бучі зник 20-річний племінник Наталії. На жаль, після відходу ворогів з міста вдалося знайти його тіло. Інші члени родини зникли безвісти та не виходять на зв'язок вже 5 місяців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про це жінка розповіла в інтерв’ю російському телеканалу "Дождь".

За словами Наталії, її зять пішов з дому та зник 7 березня. Вона знає, що його викрали окупанти, які наділи йому на голову мішок та вивезли у невідомому напрямку.

18 березня російські військові прийшли до будинку Наталії та силоміць забрали її чоловіка, аргументуючи це тим, що він, можливо, пов'язаний з військовими. Наразі його доля невідома. Жінка надсилає до Росії запити щодо зниклого члена родини, проте вони залишаються без відповіді, жінку лише перенаправляють з однієї установи в іншу. Говорять, що такі полонені нібито є, але де їх утримують – невідомо.

У той же час Наталія отримала інформацію про загибель племінника. Про це розповіли інші полонені, яких разом з хлопцем вивезли до Білорусі, але за місяць обміняли. Виявилось, що дорогою у племінника Наталії розпочалась панічна атака. Він хотів вийти з транспорту, але окупанти не дозволили хлопцю цього зробити і розстріляли його.

Жінка має інформацію, що її чоловіка і зятя бачили в СІЗО №2 у Новозибкові Брянської області, але зв'язку із ними немає. Про плани на наступні обміни нічого не повідомляють. Вона додала, що невідомо, чи будуть обмінювати їх на військових, адже вони цивільні громадяни і їх мають відпускати просто так, без обміну. Українська сторона майже нічого не може для цього зробити, адже росіяни завжди перешкоджають поверненню українців додому.

[read_more_vg id="1217022"]

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав про двох братів, яких окупанти вивезли із селища на Київщині. Спочатку росіяни тримали хлопців у тимчасово окупованому тоді Чорнобилі, а потім вивезли до Білорусі. Молодшому брату допомогли небайдужі білоруси, а де знаходиться старший - невідомо.

Последние новости