В мережі з’явилось підтвердження інформація про відновлення роботи McDonald's 20 вересня

В мережі з’явилось підтвердження інформація про відновлення роботи McDonald's 20 вересня. || Фото: 5.ua

Останні кілька днів в мережі не вщухає інтрига щодо відновлення роботи ресторанів швидкого харчування McDonald's в Києві. Все частіше з’являються фото та відео, на яких видно, що в приміщеннях прибирають. Інформація про відкриття McDonald's то підтверджується, то спростовується.

Нагадаємо, 9 вересня у мережі почали розповсюджувати інформацію про те, що ресторани швидкого харчування McDonald's нібито відкриються у Києві 20 вересня.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Сьогодні, 12 вересня, про відновлення роботи McDonald's саме 20 вересня КиївMedia повідомив представник одного із контрагентів компанії.

За інформацією видання у вівторок, 20 вересня, у столиці відкриють три заклади. Вони працюватимуть лише "на виніс". Під час повітряної тривоги ці заклади не обслуговуватимуть клієнтів.

Повідомляють, що через тиждень у Києві працюватиме "на виніс" уже 10 закладів McDonald's. Далі компанія поступово збільшуватиме кількість працюючих закладів.

З часом керівництво компанії перегляне питання відновлення посадки безпосередньо в закладі. На жаль, конкретних дат поки немає, орієнтуватимуться на поточну безпекову ситуацію.

Наразі офіційно компанія не підтверджує дату відкриття. Проте контрагентам було озвучено саме 20 вересня як день старту роботи. 

 

 

Последние новости