Чи дійсно ресторани McDonald's у Києві відкриються 20 вересня

Чи дійсно ресторани McDonald's у Києві відкриються 20 вересня.

Чи дійсно ресторани McDonald's у Києві відкриються 20 вересня. Фото: unsplash.com

Події
09 вересня 2022 20:12

Сьогодні, 9 вересня, у мережі почали розповсюджувати інформацію про те, що ресторани швидкого харчування McDonald's нібито відкриються у Києві 20 вересня.

Спочатку відео про це з'явилося у TikTok. Автор ролика підійшла до працівників, які займалися прибиранням біля одного з ресторанів мережі, та поцікавилася, чи не знають вони, де і коли відкриються крапки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловіки відповіли, що точної інформації не володіють, але 20 вересня можуть заробити заклади на Харківському масиві, Дарницькій площі та Осокорках. При цьому вони зазначили, що поки що ці ресторани працюватимуть лише на доставку Glovo.

@katerinka_ua #відкриттямаку #відкриттямакдональдса #макдональдс #макукраїна #главо #доставкаглово #mcdonalds ♬ оригінальний звук - Катерина

Після цього ролик розійшовся по соцмережах і багато киян зраділи новинам. Проте з'ясувалося, що це є неправдивою інформацією.

У компанії McDonald's новини про швидке відкриття спростували. Керівник відділу зв'язків із громадськістю Олеся Муджирі повідомила виданню "УНН", що офіційного підтвердження цієї інформації немає і чіткої дати відкриття ще не визначили з безпечних та логістичних причин.

За її словами, заклади ще перебувають на стадії підготовки. Коли компанія визначиться із датою відкриття, пресі про це заздалегідь повідомлять.

Нагадаємо, ресторани McDonald's, як і більшість інших закладів харчування, припинили роботу з першого дня повномасштабного вторгнення Росії на територію України, 24 лютого 2022 року. Усі продукти, що тоді залишалися на складах, передали на гуманітарні потреби українців. Зараз компанія продовжує займатися гуманітарною допомогою та виплачує зарплати 10 тисячам співробітників.

Вже до літа багато кафе, барів і ресторанів у столиці відкрилися, але McDonald's тільки-но готується відновити роботу. Офіційно було заявлено, що заклади мережі мають відкритися в Україні насамперед у Києві та західних регіонах.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах