Що відомо про чоловіка, який йшов "мостом Кличко" під час ракетного удару

На "мосту Кличка" після вибуху ракети частково пошкоджено шибки, але людина вціліла. || Фото: Vgorode

Журналістам у Києві вдалося знайти чоловіка, який начебто заново народився 10 жовтня - він єдиний перебував на "мосту Кличка" під час ракетного удару і вижив, що найголовніше.

10 жовтня тисячі українців дивилися відео "прильоту" ворожої ракети на околицях пішохідного мосту у Києві. Всі звернули, напевно, увагу, що в момент удару, коли високо в повітря піднявся вогняний стовп, мостом йшов чоловік. На відео було видно, що він не постраждав і одразу після вибуху він кинувся тікати геть від мосту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про чоловіка, який вижив завдяки щасливому випадку, розповіли в передачі "Сніданок з 1+1". Виявляється, ролик із чоловіком на мосту став дуже популярним, і чоловік встиг, несподівано для себе самого, стати зіркою Тік-Тока. У ролику в цій соцмережі, на якому чоловік тікає з мосту, написали великими літерами "З днем народження, рідний незнайомець!"

Герой інтернету – Михайло Васильович, він киянин, йому 60 років, і він досі ходить у походи. Зважаючи на те, що він працює в центрі, по мосту ходить часто. Михайло любить гуляти Володимирською гіркою та Пейзажною алеєю, щодня проходить 25 тисяч кроків.

Того дня він ішов мостом, як раптом почув свист і побачив ракету. Вона так врізалася йому в пам'ять, що він може її хоч зараз намалювати. Злякатися він не встиг, а коли ракета вибухнула, то лякатися було пізно. Звук був такий гучний, що Михайло Васильович півдня відчував, що в нього ніби закладено одне вухо.

У момент, коли Михайло дійшов до середини мосту, ще одна людина хотіла зайти на міст. Відразу після вибуху вони зустрілися, і цей незнайомець був першим, хто привітав Михайла з новим днем народження.

Від вибуху розліталися в різні боки кілограмові шматки асфальту, тож Михайлу дуже пощастило, каже він сам, що він уже був на мосту, а не підходив до нього. Повністю відео інтерв'ю зі щасливчиком можна подивитися тут.

Нагадаємо також, у день масованих ударів по Києву Vgorode писав про примітний факт - "міст Кличка" було збудовано зі сталі, виготовленої на знаменитому металургійному заводі "Азовсталь" у Маріуполі. Саме на цьому заводі бійці полку "Азов" більше місяця тримали оборону у боях із російськими окупантами. "Азовсталь" стала символом незламності для українського народу. А цей випадок довів, що стійкі також споруди, виготовлені зі сталі з цього заводу.

Последние новости