Стало відомо, якою буде головна ялинка країни цьогоріч та де її встановлять

Стало відомо, якою буде головна ялинка країни цьогоріч та де її встановлять. || Фото: moyaosvita.com.ua

Цього року у столиці все ж встановлять головну новорічну ялинку країни, проте ніяких масових святкувань не буде. Ялинку встановлять для того, щоб діти мали можливість відзначити свято.

Загалом буде кілька новорічних локацій у різних районах Києва, а також – на Софійській площі. На них встановлять ялинки, проте не будуть проводити масові заходи, концертні програми та облаштовувати фудкорти, заявив мер Києва Віталій Кличко в інтерв’ю "РБК-Україна".

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

На Софійській площі встановлять головну новорічну ялинку країни, коштом меценатів і бізнесу. Традиційно організацією встановленням ялинки займатиметься компанія "Folk Ukraine".

За словами голови компанії "Folk Ukraine" Ігоря Добруцького, попередній ескіз ялинки більше не розглядається, основні варіанти пішли в архів. Оскільки, нова ялинка має бути не вище 10 метрів і без ілюмінації. Зазначимо, що попередні головні ялинки в Києві були висотою по 30 метрів.

Новорічна ялинка буде штучною, як і у минулі роки. Серед додаткових прикрас планується встановити вертеп і дідуха, зазначив Добруцький.

Також разом із великою ялинкою створять її маленьку копію, яку розмістять на першому поверсі Музею історії міста Києва.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, у яких місцях у Києві відбудеться святкування Нового року.

Последние новости