Отримай відповідь: у яких місцях у Києві відбудеться святкування Нового року

Отримай відповідь: у яких місцях у Києві відбудеться святкування Нового року.

Отримай відповідь: у яких місцях у Києві відбудеться святкування Нового року. Фото: прес-служба ВДНГ

Дозвілля та їжа
20 листопада 2022 23:23

Хоча через продовження війни, постійні обстріли та дефіцит електроенергії масові акції, концерти та гуляння неможливі, в деяких місцях кияни все ж таки зможуть відчути святкову атмосферу.

В "Експоцентрі України" пройде щорічна "Зима на ВДНГ". Головний об'єкт тут – ковзанка. Через напад Росії вона залишилася нерозібраною ще з минулої зими, це дозволило заощадити кошти для відкриття ковзанки цього сезону. Також тут буде святкова ялинка та резиденція Санта-Клауса, гірки для дітей. Перекусити можна на фудкорті. Нових розваг, яких не було в минулі роки, тут не з'явиться.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Зима на ВДНГ" діятиме вже з початку грудня. Ціни порівняно з минулою зимою зростуть незначно, не більше ніж на 5-10 відсотків.

Усі атракціони припинять роботу у разі повітряної тривоги. Укриття на ВДНГ знаходиться у центральному павільйоні під масивним шпилем.

Також в адміністрації повідомляють, що на території експоцентру висвітлюють тепер лише людні алеї – заощаджують електрику. А до оранжереї з екзотичними рослинами поставили для обігріву печі-буржуйки, повідомляє ТСН.

Біля ТРЦ "Блокбастер", розташованого на проспекті Бандери, діятиме велика ковзанка. Там же вже розпочали встановлення першої в Києві ялинки, про це Vgorode вже писав. Біля ковзанки діятиме тепла зона, де можна буде зігрітися напоями та перекусити. Живлення на території – від генераторів, у разі відключення світла.

Ще одним можливим місцем проведення новорічних гулянь традиційно стане Софійська площа, саме сюди перенесли святкування Нового року із Майдану Незалежності після революції Гідності. Проте міською владою ще не вирішено питання, чи тут буде головна міська ялинка. У суспільстві це питання стало дискусійним, є багато голосів за та проти.

Також нагадаємо, що у Києві з'явиться карликова версія головної ялинки України.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах