На Новопечерських Липках загорівся підземний паркінг: подробиці

На Новопечерських Липках загорівся підземний паркінг: подробиці. || Фото: facebook.com/DSNSKyiv

Вдень, 7 грудня, у Києві сталася пожежа у підземному паркінгу багатоповерхівки. Перші повідомлення про надзвичайну подію з'явилися у соціальних мережах близько 12:20.

Пожежа трапилася в елітному районі Києва. Дим від загоряння було видно з усіх куточків Печерська.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У пресслужбі Головного управління ДСНС у Києві повідомили, що пожежа сталася на вулиці Михайла Драгомирова, 3, що на Новопечерських Липках.

Рятувальники одразу ж поїхали на місце і провели там розвідку. Було встановлено, що пожежа сталася в допоміжному приміщенні підземного паркінгу двадцятип'ятиповерхівки. Не гаючи ні хвилини, вогнеборці почали гасити вогонь.

[telegram post="dtpkievua/139025" desc=""]

Загоряння трапилося на площі 10 квадратних метрів. За декілька годин пожежники ліквідували вогонь.

На жаль, не обійшлося без постраждалих. До медиків звернувся 66-ти річний чоловік, який, імовірно отруївся продуктами горіння. Лікарі оглянули його, але від госпіталізації постраждалий відмовився.

Сьогодні на місці події працювало 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 13 співробітників ДСНС. Причини виникнення пожежі встановлять правоохоронці під час проведення слідства.

[read_more_vg id="1227242"]

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що на Осокорках з невідомих причин під час руху загорівся автомобіль. На допомогу спочатку прийшов очевидець, а потім приїхали рятувальники. Але водійку врятувати не встигли, в авто виявили її тіло.

Також ми розповідали, що через відключення світла стається багато пожеж. Нещодавно у квартирі у Подільському районі щось вибухнуло, а потім почалася пожежа. Спочатку в мережі з'явилася інформація, що вибухнув газовий балон. Але пізніше фахівці встановили, що загоряння спричинив портативний акумулятор.

Последние новости